• E-shop
  • Info
  • Účet
Podle oblíbených  

Sluneční brýle pro váš tvar obličeje: OVÁLNÝ

Trávíte hodiny rozhodováním, které sluneční brýle vám sluší nejlépe? Dobře padnoucí sluneční brýle vám mohou dopomoci ke skvělému vzhledu! Věděli jste, že brýle, které vám nejlépe sednou, určíte podle tvaru obličeje? Pokud ne, dnes se na vás obrátilo štěstí! Přečtěte si náš týdenní návod, jak sladit sluneční brýle s tvarem svého obličeje. Oválné tváře, buďte na pozoru!

4 min. čtení , 63477 shlédnutí

Co je astigmatismus a jak jej zjistit?

Astigmatismus je onemocnění, které se projevuje nejasným až rozmazaným viděním a sníženým rozlišováním kontrastů či detailů. Jde o jedno z nejčastějších očních onemocnění, přičemž v mnoha případech ani sami nevíme, že jím trpíme. Pojďme se na astigmatismus tedy podívat blíže.

3 min. čtení , 205403 shlédnutí

eyerim x Forbes

Jak posouvat hranice, získat know-how a o plánech s nedávno získanou investicí. Náš spoluzakladatel, Martin Zahuranec, pro zářijové vydání magazínu Forbes.

1 min. čtení , 6540 shlédnutí

4 důvody, proč by ste měli nosit sluneční brýle i v zimě

Sluncem zalité dny jsou v tomto ročním období sice výjimkou, ale když už dorazí, mohou být pro vaše citlivé oči trochu moc. I proto byste měli během těchto drsných zimních dnů věnovat vašemu zraku pozornost, kterou si zaslouží! Pojďme se společně podívat na to, proč nosit sluneční brýle i tehdy, když máte pocit, že je nepotřebujete.

5 min. čtení , 35748 shlédnutí

Eyes on KERBHOLZ

V tomto měsíci představujeme novinku v naší nabídce, brýle značky KERBHOLZ, která se vyznačuje vysokou kvalitou, láskou pro přírodu a vášní. Pojďme se společně podívat na jich příběh!

2 min. čtení , 13030 shlédnutí

eyerim radí: Jak zlepšit svůj zrak

Máte pocit, že je váš zrak horší a horší, jak roky plynou? Proto přicházíme s několika radami, jak můžete svému zraku pomoci vy sami a jak o své oči řádně pečovat.

4 min. čtení , 32703 shlédnutí

Uv záření - fakta a mýty

Sluneční paprsky mohou vážně poškodit váš zrak. Přečtěte si o nebezpečném UV záření a naučte se, jak své oči chránit a udržovat je v bezpečí.

5 min. čtení , 23928 shlédnutí
Modré světlo: Jak se chránit?

Modré světlo: Jak se chránit?

Modré světlo - je to jen mýtus nebo realita? Zjistěte více o modrém světle a jeho účincích, jak se před ním chránit a další informace.

5 min. čtení , 170904 shlédnutí

Jak zlepšit ostrost zraku bez operace?

Pravděpodobně jste už viděli spoustu článků o tom, jak si zlepšit zrak, a ve většině z nich vám radili jíst hodně mrkve a nedívat příliš mnoho do obrazovky počítače. My vám ale přinášíme 8 konkrétních tipů, jak zlepšit svůj zrak – a to i bez operace!

1 min. čtení , 31287 shlédnutí

Mlžení brýlí: Jak se mu vyhnout?

Každý, kdo nosí brýle, se častokrát velmi netěší na příchod chladného a vlhkého počasí. Důvod je zejména jeden – věčně zamlžené brýle! Co s tím?

3 min. čtení , 25717 shlédnutí

Proč antireflexní skla do brýlí?

Antireflexní vrstva je něco, co chce mít na svých nových dioptrických brýlích většina lidí, přestože málokdo vůbec ví, co to je. Pojďme se na ni tedy podívat zblízka.

0 min. čtení , 5882 shlédnutí

Kdy je třeba začít nosit dioptrické brýle?

Nedokážete si přečíst zprávu na mobilu, při pohledu na hodiny nevíte zda ukazují 3 nebo 8, nevidíte, kdo je člověk, který vám mívá z druhé strany ulice,... Zní vám to povědomě? Jaké jsou příznaky toho, že potřebujete dioptrické brýle a co ve vašem životě změní?

6 min. čtení , 27917 shlédnutí

Bestselery

Zobrazit vše
Vybrat
Vybrat
Nákup na eyerim.cz
Doprava zdarma od 0,00 Kč
Dobírka
Vrácení do 30 dnů
Autorizovaný prodejce
Vyzkoušet přes kameru
Sdílet