Jste blázen do módy a hledáte nějakou inspiraci pro toto léto? Nebo vám móda nic moc neříká, ale hledáte nějaké boží (tj. praktické) sluneční brýle? Dvě z našich oblíbených slovenských influence-blogerek se s námi podělili o 3 největší trendy tohoto léta. Určitě se na ně mrkněte, přátelé, obě totiž vypadají skvěle a vy budete také!

STYLY TÉTO SEZÓNY

Nezáleží na trendech – styl, který si vyberete vy, bude styl této sezóny – tento trend stále platí. Na druhou stranu ale není špatné se maličko inspirovat našimi influencerkami!

Zdobené sluneční brýle

Dámské ozdobené oversized sluneční brýle Gucci v barvě Havana s hnědými skly.  Dámské ozdobené oversized sluneční brýle Gucci v barvě Havana s hnědými skly.

Naty Kerny je slovenská instagramová podnikatelka. Je překrásná a odvážná, její módní vkus je prostě neuvěřitelný, mnozí by jí ho mohli závidět (no, my jí ho závidíme). Tyto zdobené sluneční brýle Gucci na ní vypadají skvěle, že? „I když za strašné peníze, tato kolekce značky Gucci nabízí špičkovou kvalitu a nápadný luxus. Tyto brýle jsou správnou volbou, pokud se chcete cítit jako celebrita. Budete nepřehlédnutelní!,” říká Naty. Co víc potřebujete vědět? Vezměte si tyto rady od experta k srdci!

Vlnité sluneční brýle

Dámské sluneční brýle Miu Miu ve tvaru kočičích očí v rámu zlaté barvy s šedými skly.  Dámské sluneční brýle Miu Miu ve tvaru kočičích očí v rámu zlaté barvy s šedými skly.

Pokud jste četli předchozí jarní blogerský průvodce slunečními brýlemi, už znáte naši krásnou blogerku, která se jmenuje Natalia Pazicka. Obdivujeme její styl a nebojácnost, co se týče módního výběru! Vybrala si tyto sluneční brýle od značky Miu Miu a doplnila jimi velmi jednoduchý bílý outfit. Proč byly zrovna tyto brýle tvým letním výběrem, Naty? „V porovnání s ostatními kousky od této značky je barevné kombinace tohoto kousku docela klasická. To ale dokonale kompenzuje tvar kočičích očí! Pokud bych si na celý život měla zvolit jediné sluneční brýle, byly by to tyto. Představují pro mě neuvěřitelnou extravaganci a nekonečnost.”

BARVY TÉTO SEZÓNY

Říkáte si, jaké jsou nejnovější trendy v barvách? Nechejme obě naše oblíbené Natálie, aby nám ukázaly barvy svých slunečních brýlí, se kterými se jim jistě podařilo upoutat nejeden pár očí.

Rudé sluneční brýle s jednou čočkou

Dámské jednolité sluneční brýle Versace s rámem v růžové barvě s růžovými skly.  Dámské jednolité sluneční brýle Versace s rámem v růžové barvě s růžovými skly.

Upřímně, neexistuje lepší způsob, jak rozzářit léto. Ležérní look s módním kouskem jako je tento, který vybrala Natalia. Vysvětluje: „Nedívejte se už na svět skrz růžové brýle, raději si kupte červené! Barevné a velmi tenké brýle jsou top trendy léta 2018. Tyto červené brýle Versace perfektně projasní každý sportovní outfit.” Nejsou to ale jen brýle od Versace, které se budou hodit! Prohlédněte si všechny na stránce eyerim a vyberte ty, které se k vašemu krásnému obličeji hodí nejvíce.

Vícebarevné sluneční brýle

Dámské oversized sluneční brýle Dolce&Gabbana s barevným rámem a modrými skly.  Dámské oversized sluneční brýle Dolce&Gabbana s barevným rámem a modrými skly.

Ať už nestíháte na setkání s přáteli v kavárně nebo na důležitou pracovní schůzku, nikdy si s sebou nezapomeňte vzít své oblíbené sluneční brýle! A pokud jsou osobité a elegantní, ale pořád jednoduché a upoutávají pozornost jako tyto od Dolce & Gabbana, které zvolila Natallipa, jste v suchu v každé situaci. „Když přijde na výběr perfektní barevné kombinace, určitě se vydejte cestou Dolce & Gabbana. Protože jsem fanynkou minimalismu, moje outfitiy jsou také velmi jednoduché, sluneční brýle jsou pak poslední perfektním detailem, které můj outfit rozzáří.” Chápeme, co tím myslíš!

TVAR TÉTO SEZÓNY

Od kulatých přes hranaté, obdélníkové nebo pilotky; který tvar nejčastěji volíte? Naše blogerky už si jistě zvolily, a co vy?

Sluneční brýle ve tvaru kočičích očí

Dámské sluneční brýle Miu Miu ve tvaru kočičích očí v rámu modré barvy s šedými skly.  Dámské sluneční brýle Miu Miu ve tvaru kočičích očí v rámu modré barvy s šedými skly.

Pokud hledáte perfektní brýle, které zvýrazní váš módní vkus a svůdnost, Naty o své volbě Miu Miu  říká: „Sluneční brýle značky Miu Miu zajistí vašemu outfitu dostatek pravého italského sexappealu. Tyto sluneční brýle srazí muže do kolen!” No a nevypadá skvěle? Nemáme slov.

Kulaté sluneční brýle

Dámské kulaté sluneční brýle Ray-Ban s rámem v hnědé barvě a růžovými skly.  Dámské kulaté sluneční brýle Ray-Ban s rámem v hnědé barvě a růžovými skly.

„Tyto sluneční brýle Ray-Ban Ja-Jo jsou zaručeně pro každého, kdo si přeje vypadat nenuceně, avšak pořád zábavně. Jsou tak zářivé a roztomilé, že je můžete skombinovat s čímkoli a jednoduše jimi svůj den lehce opepřit. Výběr je na vás!” Není divu, že je naše Natallipa stále tak moderní, ale pohodová – ví, co jí sluší! Sluneční brýle Ray-Ban nebo roztomilé růžové brýle jsou perfektní letní volbou a oboje vám budou nesmírně slušet.

Všichni toto léto vypadají božsky a vy také budete! Který look je vašim absolutním favoritem? Léto je období, které bychom si všichni měli užívat, jak jen to jde – získejte sexy opálení, úžasné vzpomínky a skvělé nápady. Pokud jste na módu stejně jako my, jistě budete zbožňovat i módu letošního léta.

Pokud si nejste jistí, které sluneční brýle budou slušet právě vám, přečtěte si náš průvodce tvary obličeje a jistě najdete perfektní letní obroučky. Nechceme vám sice pokazit horké a možná trošku zpocené letní chvíle, ale podzim už se blíží! Takže se připravte na podzimní módu a přečtěte si tento článek, je plný úžasných outfitů. Do té doby budeme zpět s dalším blogerským průvodcem.  

Nezáleží ale na trendech stanovených módním průmyslem, chceme vědět, co se líbí vám! Dejte nám to vědět do komentáře.