V nejnovějším vydání časopisu Forbes si můžete přečíst příběh jednoho z našich spoluzakladatelů, Martina Zahurance. V rozhovoru povypráví nejen o svém působení ve světě obchodu, ale také o tom, kde byl eyerim před dvěma lety a jak s časem přibíráme další ambice.

Naše plány jsou velké a v rozhovoru se dozvíte i to, jaké ambice máme s už v pořadí druhou investicí, kterou jsme nedávno získali od mezinárodního fondu 3TS. Pokud jste již navštívili stránky eyerim, tak víte, že jsme nadšení do nových technologií a inovací. „V současné době vytváříme aplikaci, přes kterou si u nás budete moci objednat čočky na míru ihned po návštěvě očního lékaře,“ prozradil Martin v rozhovoru pro aktuální číslo časopisu Forbes.

Nedávno jsme také spustili tzv. virtuální zrcadlo (virtual try-on tool), díky němuž si můžete vyzkoušet tisíce brýlí přímo na vaší tváři z pohodlí domova. Do nynějška je však pro nás největším projektem naše vlastní kolekce designové optiky, kterou se chystáme uvést příští rok.

Slovenský startup eyerim získal investíciu 1,5 milióna eur

Více o našich ambicích, plánech do budoucna a o tom, jak posouvat hranice, si můžete přečíst v nejnovějším slovenském vydání časopisu Forbes anebo on-line.