Sexy, zábavná, dobrodružná, upřímná a přírodu milující – to je značka Horsefeathers. Už vás zaujala? Přidejte se a poznejte s námi tu nejpohodovější a nejzábavnější značku, našeho osobního favorita, Horsefeathers!  

Horsefeathers - JAK TO VŠECHNO ZAČALO?

Nejžhavější letní značka: Horsefeathers, Jarní / Letní kolekce
1989 Boundary Country, Britské Kolumbie, Kanada.

Hanuš Salz se svou skupinou, jejíž styl a myšlení byly značně inspirovány snowbordingem a skatebordingem, vytvořil jméno značky - Horsefeathers. Úzká komunita založená na přátelství, zábavě a spoustě snowboardingu – tak to všechno začalo. Hanuš se poté přestěhoval zpět do České republiky, poznal Pavla Kubíčka a společně se rozhodli novou značku představit.

Nejžhavější letní značka: Horsefeathers, Jarní / Letní kolekce Pánské sluneční brýle Wayfarer Nejžhavější letní značka: Horsefeathers, Jarní / Letní kolekce Pánské sluneční brýle Wayfarer

Horsefeathers - PROČ TO VŠECHNO ZAČALO?

Nejžhavější letní značka: Horsefeathers, Jarní / Letní kolekce

Když Hanuš poznal Pavla v Plzni, rozhodli se novou značku vypustit na trh ze tří jednoduchých důvodů:

Neměli sebemenší zájem sehnat si “řádnou” práci.
- V České republice byl v tehdejší době trh se snowboardingovým oblečením minimální.
- Chtěli jezdit na snowboardu, co nevíce to šlo.

Právě třetí důvod se stal tím největším pohonem pro celý nápad se značkou Horsefeather, samozřejmě společně s prvoplánovou inspirací – zábavou, přáteli a snowboardingem. Od té doby uběhlo už 29 let a značka Horsefeather je pořád ta stejná stará banda přátel!

 Nejžhavější letní značka: Horsefeathers, Jarní / Letní kolekce Dámské sluneční brýle WayfarerNejžhavější letní značka: Horsefeathers, Jarní / Letní kolekce Pánské sluneční brýle Wayfarer

HORSEFEATHERS není jen oblečení největší kvality, trička, pásky, ponožky nebo spodní prádlo.
HORSEFEATHERS jsou také vysoce kvalitní ručně vyrobené a polarizované sluneční brýle. Nezapomeňte se podívat na celou kolekci Horsefeathers na webové stránce eyerim za nesrovnatelné ceny!

Nejžhavější letní značka: Horsefeathers, Jarní / Letní kolekce

Všechny výrobky HORSEFEATHERS jsou prvotřídní, pohodové a zábavné; vyrobené v Evropě a inspirované nekonečnou láskou k pivu. Ano, pivu. Když si každý výrobek pořádně prohlédnete, najdete malou ikonu s pivem, no... že jo? Že je to geniální?!

Na celém světě existuje nespočet designérských značek. Všechny vyrábějí tuny úžasného zboží, které všichni milujeme, a všechny z nich vlastně mají vše, co každá úžasná značka potřebuje. Tak proč máme tedy značku Horsefeathers ještě o trošku raději? Je to kvůli jejich osobité duši! I každý ne-snowborďák, ne-skejťák, ne-pohodový-extrémně-opatrný člověk se do Horsefeathers totálně zamiluje! I po necelých třech dekádách totiž neztratili to své – ten nenucený a opravdový šarm, kterým to vše začalo, když se blížila 90. léta. Jak bychom si přáli, aby takových Horsefeathers bylo na světě víc! Všichni bychom byli více šťastní a v pohodě, že?

O které značce byste se rádi něco dozvěděli? Dejte nám vědět do komentářů!