Máte pocit, že móda v zimě je nuda? Vždyť přesto se přece všechno schová pod kabátem? My vás nyní rádi přesvědčíme o opaku! Podívejte se na naše krásné influencerky a inspirujte se jejich skvělými outfity! Který se vám líbí nejvíc?
 

Na hory!

Výlety do hor už dávno nejsou jen o nadrozměrných nevábných kombinézách. Puffy bundy, přiléhavé termo či kožešinové aplikace jsou zkrátka in! Na horském slunci je však třeba mít vždy po ruce i kvalitní sluneční nebo lyžařské brýle. Sáhněte například po brýlích Vega z kolekce OiO by eyerimPrada či Balenciaga.

 


@nicollch

 


@elisabeth.uhliarova

 


@nicolblasko
 

Vanilla girl

Trend „vanilla girl“ není novinkou, ale stále se těší velké popularitě. Jedná se o minimalistické outfity v různých odstínech béžové, bílé a světle hnědé. Pletený svetr, nadrozměrnou šálu či pohodlnou teplákovou soupravu doplňte brýlemi, které celý outfit dokonale podtrhnou. Ray-Ban? Gucci? Tom Ford? Je to na vás!

 


@antonelanovakovic

 


@gosiabednarczuk

 


@kdebolotambolo

 

Kožichy na všetky spôsoby

Krátký? Dlouhý? Umělý? Vícebarevný? Ať vám napadne jakýkoli typ kožichu, tuto sezónu s žádným z nich neuděláte krok vedle! Přidejte k němu výrazné brýle a užijte si okamžitý pocit luxusu. Dokonalé budou například brýle Saint Laurent, Naos z kolekcie OiO by eyerimVersace či Prada!

 


@teri.pallova

 


@nicollch

 


@nikola_uhlirov

 


@esterporubcova

 

Black on black

Nesmrtelná černá se svého kralování rozhodně nevzdává ani v zimě. Abyste však předešli fádnosti, černý outfit dolaďte doplňky, které ho pěkně oživí. Vyberte si kontrastní opasek, šperky či skvělé brýle! Výrazné VersaceDsquared2 nebo Gucci z vás udělají nepřehlédnutelnou.

 


@anatoljmakeup

 


@denisakokorova

 


@dianalexe

 


@karolinamalisova

 

Mob wife

Vysoké kozačky s podpatkem, statement kabát z umělé kožešiny, červené nehty a výrazný make-up. Toto jsou znaky ženy, která podlehla aktuálnímu trendu „mob wife“ nebo „mafiánská manželka“. Pokud si k tomu ještě nasadíte i černé brýle Prada, budete jako vystřižená z italského filmu!

 


@gosiabednarczuk

 

Tak co, inspirovali jste se? Doufáme, že ano! Ať už si v zimě oblečete cokoli, nezapomínejte na pohodlí a stylovou ochranu očí s brýlemi od eyerim!