Pro ty, kteří milují nadčasovost, eleganci, odvážné nápady a výjimečnou módu - značka GUESS je nutností. Pojďme se společně ponořit do příběhu GUESS.

Stručná historie

Zakladatelé GUESS, bratři Marcianovi, opustili Francii v roce 1981, aby následovali svůj americký sen. Jejich první kolekce zmizela ze stolů během několika hodin, a tehdy se zrodila nová módní legenda. GUESS je věčný symbol mladého, dobrodružného a sexy životního stylu.

Současnost

Kolekce brýlí GUESS přináší trendy sluneční a dioptrické brýle pro sexy sebevědomou ženu. Jednoducho nositelné rámečky se střídají s více originálními modely, při kterých jsou ikonické prvky značky jasně identifikovatelné. Atraktivní a svůdné ženské tvary jsou prezentovány společně s klasickými, nadčasovými a zároveň moderními vzory.

ZLATÝ BOHO STYL

GUESS, Alexy Vivien, Guess GU7636 32C sluneční brýle, eyerim, eyerim blog, sluneční brýle

Celorámové zlaté sluneční brýle jsou inspirovány bohémským a hippie obdobím. Neutrální hnědé čočky se snadno kombinují s mnoha oufity, ale jsou také skvělé pro řízení, protože nezkreslují okolní barvy. Sluneční brýle Atypical Guess s vyrytým G na rámu jistě upoutají pozornost každého.

FUTURISTICKÉ MODRÉ ZRCADLOVKY

GUESS, Weiss Fanni, Guess GU7677 02X sluneční brýle, eyerim, eyerim blog, sluneční brýle

Brýle s jednolitou zrcadlovou a jasně modrou čočkou splňují aktuální trendy a perfektně se hodí k streetwearové módě i k sportovnímu oblečení. Materiál z nerezové oceli je velmi odolný a zároveň hypoalergenní. Tyto sluneční brýle Guess jsou skvělé pro ty, kteří mají oválné, hranaté a srdcové tváře.

PASTELOVÉ DIOPTRICKÉ BRÝLE

GUESS, Luci Ferikova, Guess GU3045 081 dioptrické brýle eyerim, eyerim blog, dioptrické brýle online

Guess nezapomněl do svého portfolia zahrnout i módní fialovou barvu. Minimalistické dioptrické brýle jsou ultralehké, takže je počas nošení sotva cítíte na tváři. Poloprůhledný pastelový rám je dobrou volbou pro tváře tvaru srdce nebo hranaté tváře a hlavně pro ty, kteří rádi vystupují z davu s barevnými brýlemi.

Guess se snaží oslovit každého, kdo hledá něco neobvyklého a nadčasového. Doufáme, že jste se touto úžasnou americkou značkou nechali inspirovat a na eshopu eyerim najdete perfektní sluneční nebo dioptrické brýle.