V tomto měsíci představujeme novinku v naší nabídce, brýle značky KERBHOLZ, která se vyznačuje vysokou kvalitou, láskou pro přírodu a vášní. Tato značka je nutností pro milovníky nadčasových a teplých organických materiálů, alternativních myšlenek a jedinečného módního stylu. Pojďme se na příběh značky KERBOLHZ podívat společně!

„Každý dobrý příběh začíná pošetilým nápadem.“

Příběh firmy KERBHOLZ začíná v roce 2011. Poté, co zakladatelé značky, Matthias a Moritz, procestovali Střední Ameriku, znovu nalezli ztracenou lásku ke dřevu. Během cestování se s tímto na dotek příjemným a vždy teplým organickým materiálem setkávali prakticky u všech předmětů každodenního používání. A tu se zrodil nápad  oživit dřevem pouliční styl! Značka Kerbholz se zrodila ve společnosti přátel, velkého množství červeného vína, potu, slz a nadšení. Od roku 2012 Kerbholz vyrábí dřevěné hodinky, sluneční brýle a obruby optických brýlí té nejvyšší kvality. Vše je vyráběno ručně z přírodního dřeva, sopečného čediče a bavlněného acetátu. Značku Kerbholz lze od založení definovat slovy udržitelnost, čistý design a kvalita. 

kerbholz sunglasses online

Odkud pochází název značky?

Odpověď na tuto otázku nejvýstižněji podává firma sama.  „Naše produkty nahlížíme jako společníky pro mimořádné okamžiky a zážitky. Do dřeva si děláte pomyselní zářezy, které symbolizuje nádech materiálu.“ Každý ze svých produktů nahlížejí jako stejně jedinečný jako životní příběh každého z nás a tvorba produktu  produktu, který milujeme  je jejich motivací.

kerbholz eyewear sunglasseskerbholz sunglasses glasseskerbholz eyewear sunglasses acetate

Udržitelnost

Velkou důležitost značka přikládá výrobním zdrojům. Kerbholz finančně podporuje projekty znovulasnění a s každým prodaným produktem přispívá k udržitelnějšímu způsobu života!

Životní cyklus brýlí KERBHOLZ

Funguje následovně...

Kerbholz sunglasses eye glasseskerbholz eyewear sunglasses

Kerbholz nabízí kvalitu, čistý design a je ekologickou alternativou současné módy. Je nám ctí sdílet příběh této značky s vámi a jsme rádi, že můžeme přispět k jejímu růstu. Prohlédněte si produkty této značky a přijměte je jako věrnou součást svého života. Prvních pět kupujících může využít 20% slevu na všechny sluneční brýle Kerbholz (kód: KERBHOLZ20), pro opozdilce máme 10% slevu platnou do konce října (kód: KERBHOLZ10). Užijte si poslední podzimní slunce!