• E-shop
  • Info
  • Účet
Seřadit: Podle oblíbených  

Co je astigmatismus a jak jej zjistit?

Astigmatismus je onemocnění, které se projevuje nejasným až rozmazaným viděním a sníženým rozlišováním kontrastů či detailů. Jde o jedno z nejčastějších očních onemocnění, přičemž v mnoha případech ani sami nevíme, že jím trpíme. Pojďme se na astigmatismus tedy podívat blíže.

3 min. čtení , 203911 shlédnutí

4 důvody, proč by ste měli nosit sluneční brýle i v zimě

Sluncem zalité dny jsou v tomto ročním období sice výjimkou, ale když už dorazí, mohou být pro vaše citlivé oči trochu moc. I proto byste měli během těchto drsných zimních dnů věnovat vašemu zraku pozornost, kterou si zaslouží! Pojďme se společně podívat na to, proč nosit sluneční brýle i tehdy, když máte pocit, že je nepotřebujete.

5 min. čtení , 35598 shlédnutí

eyerim radí: Jak zlepšit svůj zrak

Máte pocit, že je váš zrak horší a horší, jak roky plynou? Proto přicházíme s několika radami, jak můžete svému zraku pomoci vy sami a jak o své oči řádně pečovat.

4 min. čtení , 32499 shlédnutí

Uv záření - fakta a mýty

Sluneční paprsky mohou vážně poškodit váš zrak. Přečtěte si o nebezpečném UV záření a naučte se, jak své oči chránit a udržovat je v bezpečí.

5 min. čtení , 23642 shlédnutí
Modré světlo: Jak se chránit?

Modré světlo: Jak se chránit?

Modré světlo - je to jen mýtus nebo realita? Zjistěte více o modrém světle a jeho účincích, jak se před ním chránit a další informace.

5 min. čtení , 170563 shlédnutí

Jak zlepšit ostrost zraku bez operace?

Pravděpodobně jste už viděli spoustu článků o tom, jak si zlepšit zrak, a ve většině z nich vám radili jíst hodně mrkve a nedívat příliš mnoho do obrazovky počítače. My vám ale přinášíme 8 konkrétních tipů, jak zlepšit svůj zrak – a to i bez operace!

1 min. čtení , 30599 shlédnutí

Mlžení brýlí: Jak se mu vyhnout?

Každý, kdo nosí brýle, se častokrát velmi netěší na příchod chladného a vlhkého počasí. Důvod je zejména jeden – věčně zamlžené brýle! Co s tím?

3 min. čtení , 25464 shlédnutí

Bestselery

Doprava zdarma od 0,00 Kč
Dobírka
Vrácení do 30 dnů
Autorizovaný prodejce
Vyzkoušet přes kameru

Získejte uvítací slevu

Nenechte si ujít skvělé nabídky nebo novinky a přihlaste se k odběru newsletteru eyerim!

Vybrat
Vybrat
Nákup na eyerim.cz
Doprava zdarma od 0,00 Kč
Dobírka
Vrácení do 30 dnů
Autorizovaný prodejce
Vyzkoušet přes kameru
Sdílet