Den svatého Valentýna už je za dveřmi a Vaše největší výzva na několik nadcházejících dnů je jasná: najít dokonalý dárek pro tu, kterou chcete na Valentýna obdarovat. To, co se na začátku může zdát úkol, který zvládnete levou zadní, se může změnit na neuskutečnitelnou misi s tím, že nakonec koupíte na poslední chvíli nechtěný dárek, který skončí naprostou „katastrofou“. Tentokrát tomu ale tak nebude! Překvapte svého Valentýna novými slunečními, lyžařskými nebo dioptrickými brýlemi ve stylu, který se mu líbí. Pokud potřebujete inspiraci, podívejte se na některé z našich tipů a na náš Průvodce valentýnskými dárky pro NĚJ.

MILOVNÍK SPORTU

Pro sportovce musíme doporučit tyto sluneční brýle s plnými obroučkami  Oakley Holbrook s technologií PRIZM. Na druhou stranu nabízíme ultra lehké dioptrické brýle JOHNY by eyerim collection pro ty, kteří chtějí své tváři dopřát pocit lehkosti. 

Milovník sportu - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ Oakley Holbrook slunční brýle

KLASIK

Elegantní a zároveň moderní. Tyto sluneční brýle Ray Ban Clubmaster se hodí ke každému outfitu, od kožené bundy až po obleku. V případě, že mu chcete koupit dioptrické brýle za dostupnou cenu, pak je tím pravým tento minimalistický model MARTIN by eyerim collection.

Klasik - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ model Martin by eyerim collection dioptrické brýle

BLÁZEN DO MÓDY

Pokud miluje módu stejně jako Vy (nebo dokonce ještě více), pak jsou tyto sluneční brýle Persol tou pravou volbou díky špičkovým italským materiálům. Pro muže, který rád vyčnívá z davu, se dobře hodí jasně žluté sluneční brýle Arnette x Post Malone. Dioptrické brýle Fendi jsou ideální pro toho, kdo má rád neobvyklé designy brýlí. 

Blázen do módy - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ Persol 649 SERIES sluneční brýle

UMĚLEC

Rocker, malíř, návrhář ... Sluneční brýle Ray Ban Round se skvěle hodí pro každého a každý styl. Tyto kovové brýle Emporio Armani jsou jako zrozené pro muže s neobyčejným stylem. Pokud však Váš muž musí nosit dioptrické brýle, ale chce něco zvláštního, mohla by se mu líbit průhledný model z kolekce LUCID by eyerim collection.

Umelěc - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ Ray Ban Round Flash Lenses sluneční brýle

Ve vzduchu je cítit láska a značkové brýle jsou fantastickým dárkem pro toho, kterého milujete! Prohlédněte si náš speciální valentýnský výběr brýlí a získejte více inspirace pro výběr módního dárku pro svou lásku. Pokud potřebujete pomoc, neváhejte kontaktovat náš přátelský a vstřícný zákaznický servis - poradí Vám  při výběru toho nejlepšího dárku v e-shopu eyerim.