Dny jsou kratší, teploty nižší, škola za začala, ... Vše jasně napovídá tomu, že je zde opět podzim. Období, kdy se loučíme s letními trendy a vítáme nové. A když si váš šatník ptá změnu, jak lépe ji dosáhnout, než pomocí skvělých brýlí?

Ať už se chystáte do školy, práce, nebo prostě toužíte po změně, přinášíme vám 6 nejžhavějších trendů v brýlovém módu tohoto podzimu. Které to jsou?
 

1. Sexy „kočky“

Nic není víc ikonické než tyto elegantní brýle s retro nádechem. Ideální pro odvážné ženy, které chtějí působit trendy a sofistikovaně. Ať už jsou s tlustým nebo tenkým rámem, vždy působí výjimečně. Skuste například značky jako Versace, Balenciaga and D&G.

2. Kulatý tvar pro každého

Tyto brýle nejsou jen pro Harryho Pottera! Kulaté brýle jsou trendy a navíc nesmírně univerzální. Vhodné pro muže i ženy, působí moderním a zároveň nadčasovým dojmem. Vyberte si kulaté brýle od světových značek nebo vsaďte na kvalitu a bezkonkurenční cenu našich vlastních kolkecí brýlí OiO a Kohe by eyerim.

3. Nevýrazná transparentnost

Pokud jste milovník minimalismu, tyto brýle jsou pro vás jako stvořené. Působí snadno a nenuceně, a jsou ideální pro ty, kteří chtějí působit decentně, ale zároveň stylově.


 

4. Nepřehlédnutelné barvy

Nebojte se vyniknout! Ať už si vyberete brýle v zářivém červeném, tajemném fialovém nebo elegantním zeleném odstínu, jistě upoutáte pozornost. Experimentujte a ukažte všem, na jakou barvu máte zrovna náladu.


 

5. Business elegance

Pro ty, kteří hledají kombinaci elegance a profesionality, jsou zde brýle, které vyjádří váš decentní a zároveň stylový postoj. Objevte klasické rámy, se kterými vyniknete na každé prezentaci, schůzce či obchodní schůzky.


 

6. Vždy trendy pilotky

Přesně tak – tyto brýle nikdy nevyjdou z módy. Dokonalé pro ty, kteří touží po dobrodružství a svobodě. Chcete působit sebevědomě a odvážně? Pilotky jsou přesně pro vás!


Nechte se inspirovat a vyberte si svůj nový vzhled pro tento podzim na eyerim. Potěšte sebe (a své oči) a buďte trendy!