Letošní léto je v plném proudu a vy jste stále nesehnali sluneční brýle, které by pro vás byly jako stvořené? Máme pro vás skvělou radu: našeho milovaného nováčka, značku Christopher Cloos. Tato skandinávská společnost se se svým elegantním a nadčasovým designem stala rychle jedním z našich favoritů. Podívejte se sami, může to být právě to, co hledáte.

Sluneční brýle Christopher Cloos: Jak to všechno začalo

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Příběh začíná dvěma kamarády na prosluněném pobřeží na jihu Francie. Pili espresso, šampaňské a občas i burbon - ale jen ten nejkvalitnější a na skalách, samozřejmě. 

Jednoho dne, úplnou náhodou, se setkali s tím nejvíce fascinujícím chlápkem v jednom klubu na Paloma Beach. Tento pán, původem z Monaka, je zaujal svý elegantním stylem a očividnou zálibou v klasických vintage slunečních brýlích. Jeho look i jeho osobnost byly v naprostém souladu s okolními krásnými plážemi a pohodovou atmosférou Azurového pobřeží.

Tento chlápek jim vyprávěl o svém stylu života - jak si rád užívá každý den se slunečními brýlemi na očích a úsměvem na tváři. Jeho motto prý bylo „Bon vivant” - dobře žít, užívat si ty krásné věci, které v životě máme, a objevovat svět. Byl neuvěřitelně sebejistý a očividně to byl dobrodruh. Vlastně je úplně uchvátil. 

Jmenoval se, jak už jste možná uhodli, Christopher Cloos.

Sluneční brýle Christopher Cloos: Původ značky

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Při návratu z dovolené, inspirovaní rozhovory s Christopherem, si naši dva kamarádi uvědomili, že by chtělí jeho styl rozšířit do celého světa. Dokážete si představit lepší způsob než vytvoření společnosti nabízející elegantní, ale i dostupné sluneční brýle, která ponese jeho jméno?

Christopher Cloos je určitě jednou z našich nejoblíbenějších značek slunečních brýlí. Jejich unikátní kombinace moderních a vintage prvků vytváří opravdu nadčasový design. A co více - milujeme značky, kreré mají svůj příběh. A díky svému příběhu představuje značka Christopher Cloos mnohem více než jen módu. Symbolizuje předevšim životní styl.

Sluneční brýle Christopher Cloos: Styl

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Tak takto tedy vznikla značka Christopher Cloos. Minimalistický design s lehkým dotykem retro stylu, vyrobené jen z nejkvalitnějších materiálů a prodávané za naprosto rozumné ceny. S označením „Skandinávské sluneční brýle, které se skvěle hodí ke každé příležitosti” měly dát každému na světě šanci být trošku jako sám Christopher. 

První model slunečních brýlí byl příznačně pojmenován „Paloma” - podle pláže, kde se s ním poprvé setkali. Byly dostupné ve čtyřech barvách - popisovány jako „klasické, minimalistické a nadčasové obroučky,” určitě i sám Christopher by je rád nosil. A teď můžete i vy. 

Ať už budete mít možnost zajet si na dovolenou do jižní Francie nebo ne, s těmito slunečními brýlemi Christopher Cloos se budete cítit, jakoby jste tam byli (a za zlomek ceny). Jednoduše navštivte náš web eyerim, který je plný těchto snových brýlí, objednejte si svůj kousek a užijte si léto po celý rok! Nemáte zač.