Léto tradičně znamená ve světě módy inovace a design brýlí není výjimkou. Objevte vylepšení klasických modelů a nalezněte dokonalou rovnováhu mezi trendy a nadčasovostí, novostí a nostalgií. Rok 2022 je ve znamení oživení slunečních a dioptrických brýlí novými materiály a zpracováním, tloušťkou rámů, ale také jasnými barvami. Kterému trendu nebudete schopni odolat? 

PRŮHLEDNÉ OBRUBY 

Chcete být vidět díky neviditelnosti? Není problem! Jedním z hlavních trendů nové sezóny jsou průhledné obruby, které vám umožní vylepšit váš styl nápadnými, ale stále sotva viditelnými rámečky. Nechte se inspirovat růžovými tónovanými slunečními brýlemi nebo nadčasovými kulatými obrubami a určitě vás nikdo nepřehlédne.

Buďte nepriehľadnuteľní s priehľadnými rámami od eyerim.sk

ZÁŘIVÉ BARVY 

Chcete-li si vylepšit náladu, dodejte svým každodenním outfitům jasné barvy. Jejich schopnost prozářit i jarní dny beze slunce se stala trendem poté, co svět zasáhla pandemie. Barvy se mohou dokonale hodit ke kočičím či závodnickým obrubám.

Vnesne do svojich outfitov farby s okuliarmi od eyerim.sk

OCELOVÉ OBRUBY   

Nadčasovost stříbrných a zlatých obrub byla opět potvrzena nadcházejícím trendem lehkých a sotva viditelných brýlových rámů. Devadesátkový vzhled vysokoškolského studenta doplňují různé tvary, např. letecké či kulaté brýle

Nadčasový vzhled s ocelovými obruby od eyerim.cz

VYLEPŠENÉ KLASIKY 

Když už je řeč o nadčasovosti, i ta byla mírně aktualizována. Nalaďte se na na klasickou hnědou barvu s tónovanými čočkami a nově uvedenými vylepšenými klasikami. Sledujte trendy, ale respektujte svůj styl. 

Ctěte svůj vlastní styl s vylepšenými klasikami od eyerim.cz

ODVÁŽNÉ OBRUBY  

Seznam hlavních novinek této sezóny by nebyl úplný bez odvážných obrub v různých barvách, které mění sluneční i dioptrické brýle. Silné rámečky jsou odvážným a přitom úctyhodným doplňkem, který si nesmíte nechat ujít.

Výrazné rámy od eyerim.sk = výrazný postoj

Ať už upoutal vaši pozornost jakýkoli trend, skvělou zprávou je, že je všechny najdete na eyerim eshop! Proč tedy neobohatit všední den úchvatnou jedinečností? S těmito brýlemi to nebude problém.