Jedna je slavná francouzská návrhářka, druhý je britská sportovní a módní ikona. Jedna se rozhodla vytvořit dámské brýle v nádherném bohémském stylu, druhý zahájil spolupráci s italským výrobcem Safilo a vytvořil pánské brýle v klasickém, ale odvážném stylu. Do které značky se zamilujete vy?

ISABEL MARANT - elegantní, hravé a šik brýle ve francouzském stylu

Měla jen 27 let, když uvedla na trh svoji první módní kolekci. Její bohémský francouzský styl si získal nejen mezinárodní módní ceny, ale také srdce slavných žen jako Alexe Chung, Victoria Beckham, Kate Moss, Sienna Miller či Rachel Weisz. Ano, mluvíme o Isabel Marant!

Isabel Marant eyewear on eyerim

Se svým odvážně nonšalantním stylem jsou její sluneční a dioptrické brýle navrženy pro moderní a sofistikovanou ženu s osobním přístupem ke stylu a trendům. Objevte tuto novou nepřehlédnutelnou kolekci brýlí nyní na eyerim!

DAVID BECKHAM - spojení slavné italské kvality a stylu

Jeden z nejznámějších mužů světa, proslavený nejen svojí sportovní kariérou, ale také špičkovým stylem, se rozhodl proniknout hlouběji do módního světa a začal spolupracovat s italským výrobcem luxusních brýlí Safilo. Pánské brýle David Beckham tak nabízí ty nejlepší materiály, nejvyšší důraz na detaily a špičkovou kvalitu italského designu.

David Beckham eyewear on eyerim

Tato kolekce je stylová a odvážná, ale přitom stále věrná své klasické eleganci. Je inspirována letními filmy natočenými v Itálii, ikonami stříbrného plátna, které v nich vystupují a městy, která ovlivnila styl samotného Davida. Objevte modely, které zachycují pocit a krásu scenérie bezstarostné dovolené.

Užijte si špičkovou kvalitu a styl těchto dvou značek, které vás odliší od davu. Nyní na eyerim!