Značka, která přinesla plejádu ikonických typů brýlí (jako Wayfarer a Clubmaster), značka, kterou si zamilovali snad všichni – to je Ray-Ban. Sluneční brýle Ray-Ban jsou vždy svěží a stylové a skvěle doplní i klasické nestárnoucí looky. Tento rok přišli s nádhernou kolekcí, která oslavuje život a každý aspekt vaší úžasné osobnosti. Tak se podívejte.

Buďte zranitelní. Buďte sebejistí. Buďte vášniví. Toto léto je hlavně o tom, abychom si užili každičký moment naplno a život brali s nadhledem. Jak už jste si možná všimli, my tady v eyerim se vždy snažíme, aby pomocí módy každý našel své pravé já. A svým způsobem je i kolekce Ray-Ban 2019 právě o tomhle. Takže se pohodlně usaďte a prohlédněte si naše pečlivě vybrané oblíbené kousky z této kolekce.

#Buďte zranitelní se Shape Family

Ray Ban HEXAGONAL

Chcete se cítit a vypadat jako rocková hvězda? Tyto Ray-Ban Hexagonal se snadno nosí, jsou pohodlné a s nimi se za vámi každý otočí. Tyto trendy brýle se mohou pochlubit novými fotochromatickými čočkami Evolve. Obroučky jsou ozdobeny měděným materiálem.

sluneční brýle Ray-Ban Hexagonal Evolve kolekce 2019

Ray-Ban OVAL FLAT

Nemůžete udávat trendy, pokud se bojíte vybočit z davu a vyzkoušet něco nového. Předveďte svoji kreativitu s těmito neočekávanými oválnými obroučkami a jděte svojí vlastní cestou. Stejně jako Ray-Ban Evolve jsou i tato nová fotochromatická skla barevným vylepšením ikonického modelu. Připravte se nahodit jedinečnou pózu s těmito měděnými obroučkami, které jsou k dispozici ve dvou velikostech.

sluneční brýle Ray-Ban Oval Evolve kolekce 2019

#Buďte sebevědomí s Wings Family

Ray-Ban WINGS II

S plochými ručkami a plochou spojovací částí jsou tyto sluneční brýle ideální pro skvělý look, který vás vyzdvihne nad ostatní. Šik čtvercový tvar, kovový rám a jedinečné zrcadlové čočky s logem Wings zaručují, že i tyto brýle zanechají na módním trhu svoji stopu.

sluneční brýle Ray-Ban Wings II kolekce 2019

Ray-Ban WINGS

Posuňte svůj look na další úroveň s Wings, naším nejnovějším tvarem brýlí. Přímo z doby osmdesátek, Wings je zpět s plochými obroučkami a spojovací částí. Kromě toho má i celistvou podložku na nos a legendární logo Wings. Pořídíte je s celobarevnými nebo gradientovými čočkami v klasických barevných kombinacích značky Ray-Ban.

sluneční brýle Ray-Ban Wings kolekce 2019

#Buďte vášniví s Wayfarer Family

Ray Ban Wayfarer II

Tyto elegantní obroučky Wayfarer přenáší ikonické sluneční brýle Wayfarer do moderní doby. Se svým úzkým acetátovým rámem a úzkými ručkami přináší Wayfarer II cool sofistikovanost, kterou podtrhují zelené nebo hnědé čočky a nápadný gradient Evolve.

sluneční brýle Ray-Ban Wayfarer II kolekce 2019

Ray-Ban Meteor Classic

Jako každá vycházející hvězda, i Meteor má na módní průmysl značný vliv. Dostupné v barvách černá a havana, tyto nadčasové brýle Ray-Ban Meteor jsou charakteristické ultra-moderními obroučkami z nového lesklého pruhovaného acetátu. Inspirovány šedesátými léty, brýle Ray-Ban Meteor přináší retro pocit a zároveň i odvážný originální vzhled. Jsou k dostání s čočkami classic washed, evolve nebo polar washed.

sluneční brýle Ray-Ban Meteor Classic kolekcie 2019

Tak to bychom měli. Značka Ray-Ban nás tradičně nezklamala, ba naopak: vytvořili další nádhernou kolekci. Sluneční brýle jsou barevné a každý model je jedinečný – stejně jako vy. Snad ještě krásnější než (úžasně navržené) sluneční brýle je ta myšlenka za nimi. Tato kolekce je o vytváření významných vztahů s lidmi a společném objevování všeho, co nám život nabízí. O tom, abychom byli hrdí na to, jací jsme. Abychom byli hrdí a měli ze života radost. Abychom byli #proudtobelong. Abychom byli MY. A to se nám opravdu moc líbí. Najděte pro sebe perfektní brýle Ray-Ban v e-shopu eyerim.