Vánoční nálada u nás vrcholí a vypadá to tady jako v Santově továrně. Nosíme vánoční ponožky a stresujeme, zda stihneme vše do Vánoc tak, jak jsme si naplánovali. Abychom si připomněli, že Vánoce nejsou jen o stresu z hledání těch správných dárků, spojili jsme síly s dalšími zajímavými projekty ze Slovenska a připravili jsme pro vás soutěž o vánoční balíček plný překvapení.

Jak se do soutěže zapojit? Podmínky soutěže jsou velmi jednoduché.
1, V komentáři soutěžního příspěvku na naší Facebook fanpage označte osobu, kterou byste chtěli letos obdarovat
2, Oba dejte 'like' na naši Facebook fanpage a začněte nás sledovat na Instagramu
3, Vydržte do Vánoc, kdy jednoho z vás vylosujeme

Vánoční balíček s námi letos připravili:
Ecoheart - V Ecoheart naděje ještě neumřela. Pořád věří, že dobro má ve světě své místo a snaží se k tomu přispět. Příběh kartáčku, která se snaží změnit svět k lepšímu už možná znáte. Je eco-friendly, opracúvava se ručně ze 100% bambusu. Navíc, každým zakoupeným kartáčkem přispíváte neziskovým projektům, které dělají svět o něco krásnějším.
eyerim christmas giveaway ecoheart eyerim christmas giveaway ecoheart eyerim christmas giveaway ecoheart

Walker’s Premium - Ponožky, ponožky, ponožky - zaručený vánoční dárek! Walker's Premium Socks je nový slovenský projekt, který jen nedávno vznikl pod Tatrami. Díky nim je svět ponožek opět o něco různorodější a nabízí prémiovou kvalitu. Stihli již do oběhu dostat několik kolekcí, které okamžitě vzbudily zvědavost.
eyerim christmas giveaway walkers premium socks eyerim christmas giveaway walkers premium socks eyerim christmas giveaway walkers premium socks

Gingermania - Naše srdcovka z Prešova, o kterou by byla škoda se nepoděliti. Asi nebudu lhát, když řeknu, že o Gingermania je v našem office vždy bitva. Poctivý slovenský nápoj vyráběný z čínského zázvoru a citrusů od těch pravých lokálpatriotů si zamiloval snad každý, kdo ho ochutnal.
eyerim christmas giveaway gingermania eyerim christmas giveaway gingermania eyerim christmas giveaway gingermania

Ať už něco tušíte, nebo se chcete nechat balíčkem překvapit, do soutěže se můžete zapojit do pátku 22. prosince, kdy na naší Facebook fanpage vyhlásíme výherce. Přejeme hodně štěstí a příjemné svátky! :)