Nejlepší tradice se rodí, když je nejméně očekáváte, stejně jako tato nová kolekce Ray-Ban. Tři modely Ray-Ban #ourtradition jsou stejně autentické, atraktivní a nadčasové jako nejlepší tradice samotné.

Okamžiky, které prostě nastanou a spojují nás jako nic předtím - to jsou naše tradice. Objevte nejnovější Kolekci Ray-Ban 2020 a získejte inspiraci pro vylepšení svého outfitu v roce 2020. Existuje mnoho nejrůznějších tradic. Stejně tak mnoho stylů, které naleznete ve výběru Ray-Ban 2020.

Ray-Ban Olympian Aviator

Staňte se králem či královnou na scéně díky modelu Olympian Aviator. Sluneční brýle Olympian Aviator jsou součástí nejnovější kolekce Ray-Ban navržené pro ženy i muže (unisex). Tento elegantní celorámový model odráží nejnovější trendy v designérských brýlích a díky rámu Aviator je Olympian Aviator ideální volbou pro kulaté, oválné i šikmé tváře. Kovový rám dodává vašim brýlím dokonalý vzhled s mimořádnou trvanlivostí a pevností.Sluneční brýle Ray-Ban OLYMPIAN AVIATOR RB2219 Kolekce 2020 #ourtradition brýle unisex

Ray-Ban SQUARE II

Je čas podívat se na celý nadcházející rok. Nejlépe přes nové sluneční brýle, například tyto! Model Ray Ban Square II je součástí aktuální kolekce Ray-Ban, navržené především pro ženy. Tento elegantní celorámový model odráží nejnovější trendy a díky svému nadrozměrnému rámu jsou tyto sluneční brýle Ray-Ban ideální volbou zejména pro kulaté tváře a ty, kteří milují retro. 

Sluneční brýle Ray-Ban SQUARE II RB1973 Kolekce 2020 #ourtradition brýle pro ženy

Ray-Ban Olympian

Dopřejte svým očím neočekávaný dárek. Tento elegantní celorámový model odráží nejnovější trendy inspirované 90. lety. Díky obdélníkovému rámu je model Ray-Ban Olympian ideální volbou pro kulaté a oválné tváře. Retro model je určen především pro muže, ale mohou jej nosit i ženy.

Sluneční brýle Ray-Ban OLYMPIAN RB311 Kolekce 2020 #ourtradition brýle pro muže

Věci, které se stanou náhodou a zůstávají s námi, formují náš život rok co rok - to jsou okamžiky, které chceme oslavit. To jsou naše tradice. V případě, že se zamilujete do některého z  modelů z nejnovější kolekce Ray Ban 2020, navštivte e-shop eyerim a najděte si své dokonalé brýle.