Lidé, kteří pracují ve eyerim, nejsou chytří, pracovití a zábavní drsňáci. Jsou také neuvěřitelně styloví! Proto jsme jim dali za úkol vybrat jejich oblíbené styly slunečních brýlí pro léto 2018 a následně zapózovat na fotografii. Ne všichni byli z pózování nadšení, ale všichni odvedli skvělou práci! A to společně s naším fenomenálním fotografem, Patrikem. Tak se podívejte a užijte si naše hvězdy.

STYLY TÉTO SEZÓNY

Hledáte perfektní styl pro tuto sezónu? Tady jsou první čtyři styly pro inspiraci, skvěle vytvořeny našimi krásnými kolegy, kterými jsou Maria, Branislav, Patricia a ještě jeden Branislav.

Dámské brýle s jedním sklem

Unisex růžové sluneční brýle Marc Jacobs s jedním sklem.

Maria je módní bohyní. Její styl je odvážný, vkusný a sexy. Zvolila sluneční brýle s jedním sklem Marc Jacobs a doplnila jimi svůj business women outfit. No, řekněte sami, to je ta správná business women, že? Proč ale tyto sluneční brýle? Maria říká: „Tyto brýle jsem si zamilovala, protože se hodí ke všem elegantním i sportovním outfitům. Díky nim už nepotřebujete žádné jiné doplňky.” Nádhera!

Průsvitné modré sluneční brýle

Kulaté unisex světle modré sluneční brýle 35/139 Tokyo.

Mít jen jedny oblíbené brýle není ve světě módy úplně populární, ale podívejte se na tuto zábavnou a nonšalantní fotografii. I přes to, že si Branislav úplně neužívá pózování před kamerou, jeho fotky vypadají vždy tak vesele. Jeho oblíbenou značkou je 35/139 Tokyo a jejich úžasné sluneční brýle. „Tento model od 35/139 Tokyo je robustní, ale jednoduchý, a proto jsem si ho vybral. Tyto brýle jsou doslova nezničitelné, a tudíž dokonalé pro všechny nečekané události.” To je očividné!

Výstřední obdélníkové sluneční brýle

Rectangular Vogue by Gigi Hadid Sunglasses in Pink and Gold for Women.Obdélníkové růžové a zlaté sluneční brýle Vogue by Gigi Hadid pro dámy.

Jak moc růžové a přesvědčivé jsou tyto sluneční brýle Vogue? Patricia zvolila pro svůj look prostou kombinaci černé a bílé barvy; nenucený a elegantní outfit s těmito růžovo-zlatými brýlemi jí nemůže slušet více! „Kolekce slunečních brýlí Vogue od Gigi Hadid je lesklá, jednoduchá a neuvěřitelně stylová. Tyto sluneční brýle byly mou volbou číslo jedna, jelikož jsem chtěla vyzkoušet něco nového, něco trošku bizarního a s divokým duchem. Tento kousek splnil mé požadavky dokonale.” A my musíme uznat, že smělost sluší opravdu každému!

Precizní pilotky

Unisex modré sluneční brýle Ray-Ban.

Tohle je Branislav. Ano, další. I on má na sobě proužkované tričko, pohodlné černo-bílé tenisky a modré sluneční brýle. To ony zařídily toto bezchybné sladění? Řekněme, že to se nikdy nedozvíme. Modré brýle Ray-Ban na Branislavovi vypadají úžasně! Vypadá jako cool americký policajt, který nás přišel ochránit před zlými lidmi. Řekl nám: „Pilotky jsou nesmrtelné! Na světě je však jen jeden originál - Ray-Ban. Těm se nikdy nic nevyrovná.” To je ale moudrý člověk!

BARVY SOZÓNY

Neexistuje nic jako „až moc barev”! Jaké jsou nejlepší barvy pro toto léto podle našich kolegů? Jen se koukněte, vypadají úžasně!

Vícebarevné nadměrné sluneční brýle

Kulaté barevné sluneční brýle Emporio Armani Sunglasses pro dámy.

Wera je naše sluníčko. Doslova! Jen se podívejte na tuto fotku a hned budete o něco veselejší! Zvolila si úsměv, žluté dívčí šatičky a velké kulaté a barevné sluneční brýle Emporio Armani. Po tom, co jsme se jí zeptali, proč si vybrala právě tento model, řekla: „Kulatý tvar dělá z těchto brýlí retro kousek. Když jsem si je poprvé zkusila, připadala jsem si jako na oslavě života. Jsou veselé, barevné, hravé – přesně jako já.” Souhlasíme s každým slovem, jsou jako dělané právě pro tebe!

Osobité modré sluneční brýle

Kulaté modré sluneční brýle Diesel pro dámy.

Máme rádi brýle, které vyprávějí příběh! Martin si vybral tyto od Diesel a vypadají bláznivě! Trošku futuristické a odvážné, tyto brýle dodají barvu každému outfitu. Proč jsou pro Martina zrovna tyto brýle ty pravé? „Jelikož jsem člověk, co se ve světě brýlí každý den pohybuje, hledal jsem toto léto něco vice nápadného. U značky Diesel jsem našel perfektní kombinaci výstřednosti a sofistikovanosti. To úžasné zbarvení skel i obrouček, které je toto léto velmi v módě, je navíc třešničkou na dortu”. Musíme uznat, že tvůj outfit vypadá opravdu výstředně, v dobrém slova smyslu!

Bílé sluneční brýle ve tvaru kočičích očí

Bílé sluneční brýle Max&Co. pro dámy s efektem kočičího oka.

Sluneční brýle ve tvaru kočičích očí mě snad nikdy nezačnou nudit – jsou tak šik a typicky ženské; provokativní a zároveň trošku troufalé.” Andrea si vybrala tyto roztomilé bílé sluneční brýle Max&Co. k uvolněnému letnímu outfitu. Perfektní kombo, že ano? Musíme však uznat, že Andrea vypadá božsky v čemkoli!

Oranžové sluneční brýle ve stylu Clubmaster Blaze

Unisex oranžové sluneční brýle Ray-Ban Clubmaster.

Přemýšlíte, jak okořenit své černo-černé outfity? Jaro Vám nabízí perfektní možnost! (Nám v eyerim snad každý den!) Proč ale tyto oranžové brýle Ray-Ban Clubmaster Blaze? “Protože i ten největší metalista potřebuje přidat trošku swagu do svého černého života. I my chceme ukázat našeho módního ducha. #MakeSwagGreatAgain.” amen, kámo.

TVARY SOZÓNY

Kulaté, obdélníkové nebo bez obrouček, ty nejvíce populární tvary této sezóny jsou prostě dokonalé!

Jednoduché hranaté sluneční brýle

Čtvercové hnědé sluneční brýle Persol pro pány.

„Tyto sluneční brýle jsou jednoduchým doplňkem do každého šatníku (nebo kde si své brýle necháváte). Ke všemu se dobře hodí a vypadají skvěle.” Náš Slavo je milý člověk s pěknými slunečními brýlemi Persol. Tyto sluneční brýle můžete nosit k čemukoliv! Nezáleží na události, pokaždé budete vypadat famózně!

Stříbrné pilotky

Stříbrné sluneční brýle Aviator Dior Homme pro pány.

Daniel je osobností plnou energie doslova každý den. Každý moment si užívá naplno a jednoduše miluje styl kočičích očí. Vybral si tyto pilotky Dior Homme, přidal jednoduché bílé tričko a modré kalhoty a voilà! „Sluneční brýle od Dior Homme kombinují technické aspekty, inovaci a eleganci,” říká Daniel. A nám nezbývá dodat nic jiného než: Lépe bychom to neřekli!

Klasické kulaté brýle

Kulaté černé sluneční brýle Persol pro pány.

Je tohle snad Daniel Craig, herec agenta 007 nebo možná jeho bratr? Ne? Tak vzdálený příbuzný? Jan to sice všechno popírá, ale Daniel by si stoprocentně přál mít takového bratra! Je třeba zmínit, že Jan je ve společnosti eyerim hrdinou na poli financí. Náš hrdina. Proto i ty hrdinské brýle, co má na sobě! „Jsem velkým fanouškem prvotřídních, ale stále cenově dostupných slunečných brýlí. Italské sluneční brýle značky Persol jsou mojí první volbou a pokud jsou navíc v černé barvě, jsem naprosto spokojený,” říká Jan a my bychom nemohli více souhlasit.

Delikátní hranaté sluneční brýle 

Čtvercové tělové sluneční brýle Celine pro dámy.

“Jak jednou řekla Marylin Monroe: “Chci být prostě úžasná” – a to je přesně ten pocit, který tyto sluneční brýle každé ženě zprostředkují.” Krásně řečeno, Alica! Zvolila pohodlný outfit – no, není divu, když celý den pracuje – s fantastickým topem, džínami s vysokým pasem a úžasnými hranatými brýlemi. No, není ona prostě úžasná?

Všichni jsou rozdílní a zároveň výjimeční. A přesně takové jsou i lidé v eyerim! Ano, občas po sobě štěkáme, jsme tvrdohlaví a každý den nemáme nejlepší náladu; ale umíme si navzájem pomáhat v jakékoli situaci. Ne všichni byli nadšení z fotografování, pózování určitě není šálek kávy pro všechny. Ale všichni to zvládli! A právě tato velkorysost je to, co náš tým v eyerim dělá tak výjimečným. Tak pospěšte na webové stránky eyerim, objednávejte a přidejte nám trochu práce a stresování.