Tým eyerim letos odjel do Paříže nejen proto, aby pozdravil naše cenné partnery a utužil vztahy. Naším posláním bylo oslovit nezávislé výrobce, řemeslné mistry a talentované návrháře. Setkání s lidmi, kteří vkládají duši do tvorby svých výrobků a ztělesňují mantru svých značek, bylo nádherné a vzrušující.

Jaký máme pocit z veletrhu SILMO 2017 my...

(Adam) „Pro mě byl veletrh SILMO jedním z nejlepších zážitků. Dostal jsem šanci setkat se s mnoha inspirativními lidmi, kteří začali malým nápadem a za několik let jej propracovali do nejhlubších detailů, aby jej dovedli k absolutní dokonalosti. Na tomto místě se móda setkala s designem a technologií, aby vytvořila úžasný zážitek pro oko.“

(Branislav) „Co je na veletrhu SILMO neobyčejné, je lidský kontakt, který získáte při setkání se všemi nezávislými značkami a vyslechnutí jejich příběhů. Někteří se ve světě brýlí ocitli jen souhrou čistě náhodných událostí a jiní mají v této oblasti dlouhodobou rodinnou historii. Co však mají společné, je jejich vášeň a oddanost jejich výrobkům a vysoké nadšení pro brýle.

(Luca) „Být právě v epicentru prestižního veletrhu brýlí a hovořit se zakladateli a tvůrci některých z nejlepších a nejunikátnějších nezávislých značek na světě byl neuvěřitelný zážitek. Bylo úžasné pocítit změnu a vidět, jak se svět brýlí setkává se „světem online“ a oslovuje lidi po celém světě."

Pro nás byla společnost eyerim vždy něčím, do čeho jsme investovali většinu svého profesního života, času a úsilí – proto jsme měli pocit, že se setkáváme s opravdovými přáteli. S hrdostí můžeme říci, že brzy poznáte jedinečné příběhy talentovaných návrhářů z celého světa a budete si moci na eyerim zakoupit jejich exotické kolekce – stačí pár kliknutí z pohodlí vašeho domova. Než tento den nadejde, podívejte se, co mohl letošní veletrh SILMO nabídnout. A věřte mi, bylo to impozantní! 

SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses collection SILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017 sunglasses eye glasses fairSILMO Paris 2017