Den svatého Valentýna už je za dveřmi a Vaše největší výzva na několik nadcházejících dnů je jasná: najít dokonalý dárek pro tu, kterou chcete na Valentýna obdarovat. To, co se na začátku může zdát úkol, který zvládnete levou zadní, se může změnit na neuskutečnitelnou misi s tím, že nakonec koupíte na poslední chvíli nechtěný dárek, který skončí naprostou „katastrofou“. Tentokrát tomu ale tak nebude! Překvapte svou Valentýnku novými slunečními, lyžařskými nebo dioptrickými brýlemi ve stylu, který se jí/jemu líbí. Pokud potřebujete inspiraci, podívejte se na některé z našich tipů a na náš Průvodce valentýnskými dárky.

MILOVNICE RETRA

Někteří lidé prostě milují cestování časem. Vintage a old-school je jejich druhé jméno. S těmito kulatými slunečními brýlemi Ray Ban Ja-Jo nebo zlatými legendami Dolce&Gabanna se trefíte přímo do černého. Pokud vaše krásná přítelkyně nosí dioptrické brýle, vyzkoušejte LUNA by eyerim collection - dobrá cena, kvalitní čočky zdarma.

Milovnice retra - Valentýnský dárek - sluneční brýle pro NI Ray Ban Ja Jo

SPORTOVKYNĚ

Den bez sportování považuje za ztracený. Pokud je vášnivou běžkyní, možná by se jí hodily sportovní sluneční brýle Julbo . Pro lyžařky a snowboarďačky rozhodně doporučujeme Oakley FLIGHT DECK XM s technologií PRIZM. Ještě lepší jsou lyžařské brýle OTG - s nimi je možné nosit i dioptrické brýle bez jakékoli ztráty pohodlí.

Sportovkyně - Valentýnský dárek - lyžařské brýle pro NI Oakley Flight Deck XM

MINIMALISTKA

Čisté a jednoduché linie, to jsou dioptrické brýle Ray Ban Round Metal - vyrobené pro ženy, které milují minimalistický design. Pro minimalisticky zaměřené femme fatale máme tip z nejnovější kolekce Marc Jacobs . A mimochodem, nabízíme i speciální kousek ultra minimalistických dioptrických brýlí - model Lucky in eyerim collection s průhlednými obroučkami. 

Minimalistka - Valentýnský dárek - dioptrické brýle pro NI Ray Ban Round Metal

EXTRAVAGANTNÍ

Ženy obvykle módu milují a sluneční brýle nejsou žádnou výjimkou. Pro ženy, rády vyčnívají z davu, jsou jednou z nejlepších možností sluneční brýle Prada. Sluneční brýle Miu Miu jsou známé svým francouzským stylem a atypickými obroučkami, přesně jako tyto. Pokud Vaše vyvolená miluje neobvyklé brýle, jsou dokonalou volbou dioptrické brýle Chloe.

Extravagantní - Valentýnský dárek - sluneční brýle pro NI Prada

MILOVNÍK SPORTU

Pro sportovce musíme doporučit tyto sluneční brýle s plnými obroučkami  Oakley Holbrook s technologií PRIZM. Na druhou stranu nabízíme ultra lehké dioptrické brýle JOHNY by eyerim collection pro ty, kteří chtějí své tváři dopřát pocit lehkosti. 

Milovník sportu - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ Oakley Holbrook slunční brýle

KLASIK

Elegantní a zároveň moderní. Tyto sluneční brýle Ray Ban Clubmaster se hodí ke každému outfitu, od kožené bundy až po obleku. V případě, že mu chcete koupit dioptrické brýle za dostupnou cenu, pak je tím pravým tento minimalistický model MARTIN by eyerim collection.

Klasik - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ model Martin by eyerim collection dioptrické brýle

BLÁZEN DO MÓDY

Pokud miluje módu stejně jako Vy (nebo dokonce ještě více), pak jsou tyto sluneční brýle Persol tou pravou volbou díky špičkovým italským materiálům. Pro muže, který rád vyčnívá z davu, se dobře hodí jasně žluté sluneční brýle Arnette. Dioptrické brýle Tom Ford jsou ideální pro toho, kdo má rád neobvyklé designy brýlí. 

Blázen do módy - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ Persol 649 SERIES sluneční brýle

UMĚLEC

Rocker, malíř, návrhář ... Sluneční brýle Ray Ban Round se skvěle hodí pro každého a každý styl. Tyto kovové brýle Emporio Armani jsou jako zrozené pro muže s neobyčejným stylem. Pokud však Váš muž musí nosit dioptrické brýle, ale chce něco zvláštního, mohla by se mu líbit průhledný model z kolekce LUCID by eyerim collection.

Umelěc - Průvodce valentýnskými dárky - pro NĚJ Ray Ban Round Flash Lenses sluneční brýle

Ve vzduchu je cítit láska a značkové brýle jsou fantastickým dárkem pro tu, kterou milujete! Prohlédněte si náš e-shop eyerim a získejte více inspirace pro výběr módního dárku pro svou lásku. Pokud potřebujete pomoc, neváhejte kontaktovat náš přátelský a vstřícný zákaznický servis - poradí Vám  při výběru toho nejlepšího dárku.