volné chvíle na zasněžených svazích. Není nic lepšího než si k tomu i trochu zasportovat. Ať už jste lyžař, snowboardista nebo se prostě jen rádi kocháte pohledem na zasněžené vrcholky hor, zimní ochranné brýle jsou nutností. Taky už se nemůžete dočkat, až konečně vyrazíte na lyže nebo snowboard? Pak si přečtěte náš článek a zjistěte, jaké zimní sportovní brýle právě nabízíme a proč byste si některé z nich měli pořídit.

Už dávno pryč jsou ty dny, kdy jsme nosili zimní sportovní brýle jen proto, aby nám do očí nepadal sníh při sjíždění zasněžených svahů. Proč? S moderní technologií, kterou máme dnes k dispozici, nabízejí zimní sportovní brýle mnohem více než „jen“ ochranu očí. Vybrali jsme pro vás ty nejlepší modely: hity zimní sezóny 2018/2019 – brýle, které budete muset mít.

Oakley Flight Deck Prizm

Upřímně netušíme, co jsme dělali v době před tím, než značka Oakley přišla na scénu a způsobila revoluci díky své technologii PRIZM™. Už jsme o ní dříve mluvili v jiném příspěvku, ale ve zkratce: PRIZM™ je úžasná technologie, která upravuje vaše vidění v závislosti na prostředí, v němž sportujete. PRIZM™ zlepšuje vaše vnímání okolí, jelikož blokuje nepotřebný světelný šum a zvyšuje kontrast. Co se týče konkrétně zimních sportů, díky této přelomové technologii můžete vidět na zasněžené krajině detaily, které byste bez nich jen stěží rozlišili.

Tyto zimní sportovní brýle jsou ideální do každého počasí a zajistí vám neuvěřitelné možnosti periferního vidění díky svému designu bez obrouček. Jakožto světová vedoucí společnost na poli inovací sportovních brýlí spolupracovala firma Oakley několik let s profesionálními sportovci. Tyto úžasné lyžařské brýle jsou jedním z fenomenálních výsledků jejich práce. Není se proto čemu divit, že byly našimi zákazníky vybrány jako oblíbený model již dvě sezóny za sebou!

Oakley Airbrake XL

Další oblíbenec u zákazníků - Oakley Airbrake XL. Jsou to, jak už název napovídá, zimní sportovní brýle větší velikosti. To, že podávají perfektní výkon i v těch nejnehostinnějších podmínkách, potvrzuje, že tyto brýle jsou absolutním vítězem. Ano, také využívají technologii PRIZM™. Když si navíc zakoupíte tyto brýle, obdržíte náhradní skla, která jsou přizpůsobená jiným povětrným podmínkám než ta původní. Aby vám společnost Oakley ještě více zpříjemnila život, přišla totiž s další revoluční technologií, kterou je SWITCHLOCK™. Tato technologie vám umožňuje vyměňovat jednotlivá skla, což je perfektní pro lyžaře a snowboardisty, kteří se rychle potřebují přizpůsobit proměnlivým světelným podmínkám na svazích. Dotáhněte své sportovní aktivity k dokonalosti a zůstaňte v bezpečí: to vám zaručí Oakley Airbrake XL.

Oakley Line Miner

No, možná vám přijde, že se začínáme trochu opakovat, ale pravdou je, že zimní sportovní brýle Oakley jsou úžasné svým vlastním, unikátním způsobem. S technologií PRIZM™ nepotřebujete být ani profesionální lyžaři/skateboardisti, abyste jako profesionálové na svahu vypadali. Oproti tradičním zimním sportovním brýlím, které nám vidění většinou ještě více zhoršovaly, brýle Oakley Line Miner se nikdy nezamlží, pomohou vám zlepšit vaši výkonnost a jsou velmi spolehlivé. Stejně jako v případě výše zmíněných modelů, i tyto brýle vám zaručí opravdu velké zorné pole. Pokud vás tyto superlativy doposud nepřesvědčily: Oakley Line Miner jsou perfektní OTG brýle – OTG znamená „na brýle“. Ano, opravdu mysleli na všechno. Pokud tedy potřebujete mít při sportování na očích dioptrické brýle, tyto zimní brýle jsou pro vás perfektní volbou! Jsou totiž vhodné pro použití s většinou přileb a dioptrických brýlí, Oakley Line Miner posouvá vaše zážitky na úplně novou úroveň.

Pokud si však pořád nejste jistí, zkuste se kouknout na Oakley A-Frame. Nabízí ostré vidění a nezamlžují se. Dokonalé.

Bolle Tsar

Ne všechno je ale Oakley. Představujeme vám: Bolle - jednu z předních společností, které se zabývají výrobou vysoce kvalitních brýlí. Jejich model zimních sportovních brýlí Tsar je skvělý pro překonávání všech nástrah, které si pro vás počasí může připravit. A to díky čočkám MODULATOR™, které jsou schopné pohlcovat světelné paprsky. Kromě toho jsou tyto brýle vysoce odolné proti zamlžení, mají také speciální povlak, který brání poškrábání skel a zajištuje celkové perfektní vidění na svahu. Jsou také velmi pohodlné a pasují ke všem druhům přileb. Co více byste si mohli přát?

uvex downhill 2000 S FM

Nakonec tu máme model od uvex, který se pyšní decentralizovanými čočkami, které umožňují dokonalé vidění i v těch nejhorších podmínkách. A to jsme ještě nezmínili, že čočky jsou extrémně odolné – dokáží přežít teplotu až -40 a stále budou sloužit dokonale. S technologií SUPRAVISION® vám společnost uvex zaručuje, že ať už se na svahu stane cokoli, vaše vidění bude ostré a brýle se nezamlží. Tato firma má již desítky let zkušeností a mnoho profesionálních sportovců a běžných uživatelů, kteří si produkty uvex od doby jejich existence zamilovali. Je to značka, která se opravdu zajímá o přání svých zákazníků a které představuje brýle obdivuhodné kvality, jako například tyto. Jejich brýle jsou však také veselé, svěží a budou se hodit k jakémukoli outfitu. Tak na co ještě čekáte?

Tak a teď - po tom, co jste si přečetli náš článek – už toho víte o zimních sportovních brýlích dost. Je tedy ten pravý čas podívat se na naši nabídku a zvážit investici do kvalitních sportovních brýlí pro nadcházející sezónu. Jakmile se ocitnete na svahu a uvědomíte si, že vám počasí nebo světelné podmínky kazí zážitek z lyžování/snowboardingu, bude už bohužel pozdě. Proto dejte na radu zkušených. Kdykoliv jsou tu pro vás webové stránky eyerim, kde vám rádi poradíme vždy a se vším. S námi vždy zvládnete vybrat ty správné brýle na zimu!

Skvělé zimní brýle = skvělé zážitky.