Vánoce nejsou vždy jen o usrkávání svařeného vína nebo horkého kakaa a rozjímání u okna nad padajícími vločkami. Pro některé z nás mohou být Vánoce velmi stresujícím obdobím: nákupy dárků pro lidi, na nichž nám záleží, může být nesnadný úkol. Obzvláště pak pokud si nejste jistí, co koupit, a dochází vám čas nebo vás jednoduše neláká představa prodírání se davem lidí v nákupních centrech.

Co kdybychom vám řekli, že pro vaše problémy s nakupováním dárků existuje řešení?

Máme pro vás návrh: brýle! Mohou to být sluneční brýle, dioptrické brýle nebo třeba brýle lyžařské. Vsadíme se, že mnoho vašich přátel a příbuzných by ocenilo nový a stylový kousek do šatníku, který odpovídá jejich vkusu. A my tady v eyerim máme všechno! Dokonce jsme pro vás vytvořili Průvodce vánočními dárky!

Co najdete v našem průvodci dárky? 

Všechny naše nejlepší brýle ručně vybrané tak, aby si každý našel něco pro svůj styl. Ať už chcete obdarovat výjimečného muže, ženu nebo dítě, máme pro vás vše, co byste mohli potřebovat! Ale jak na to? 

1. Zjistěte tvar obličeje 

V tomto článku jsme si představili čtyři hlavní tvary obličeje: čtvercový, srdcový, kulatý a oválný. Pokud si myslíte, že je váš obličej podobný některému z nich a můžete zaškrtnout více než 2 důležité charakteristiky, našli jste obličej, který se s vaším shoduje!  

2. Jakou značku zvolit? 

Na eyerim najdete více než 75 světoznámých značek, jako jsou Ray-Ban, Oakley, Polaroid, Guess, D&G, Gucci, Moschino a mnoho dalších. Nebo hledáte módní a zároveň cenově výhodný výrobek, který odpovídá nejnovějším trendům? Pak si prohlédněte naši zbrusu novou kolekci brýlí eyerim collection! Máme obroučky všech velikostí, barev, tvarů a stylů, které se vejdou do každého rozpočtu. 

3. Hledáte brýle pro ženu? 

Je vaše dáma opravdovou nadšenkyní do módy? Sportovkyně, která nedokáže sedět v klidu? Milovnice klasiky, která ráda hraje na jistotu sofistikovaným vzhledem? Nebo chcete brýle pro stylovou minimalistku, která miluje čisté linie a každodenní eleganci? Zde najdete něco pro všechny! 

 CHCI VIDĚT VÍC

 4. Hledáte brýle pro muže? 

 Nabízíme vám ten nejlepší výběr pro každého muže. Tradiční výběr pro opravdové gentlemany, speciální design pro hipstery, kteří hledají jedinečnost, nejlepší vybavení pro sportovce, které zajímá neustálý pohyb, nebo brýle pro stylové minimalisty, kteří vědí, že méně je více. 

 CHCI VIDĚT VÍC

5. Hledáte brýle pro dítě? 

Ať už vaše dítě potřebuje sluneční brýle nebo brýle na předpis, vše najdete na jednom místě! Carrera Junior, Ray-Ban Junior, Lacoste, Oakley, Love Moschino, Nike a mnoho dalších známých značek nabízí kvalitní brýle pro děti všech věkových kategorií. 

 CHCI VIDĚT VÍC

Každý z modelů, které jsme pro vás vybrali, máme na skladě, což znamená, že vám jej stihneme bez problémů doručit před Vánoci. Kromě toho jsme rozdělili naše doporučené výrobky do cenových kategorií, abychom vám výběr ještě více usnadnili. A co je na tom všem nejlepší? Díky našemu virtuálnímu zrcadlu opravdu nemusíte ani vyjít z domu, abyste nakoupili dárky na letošní Vánoce. A když máte pochybnosti o nákupu předepsaných čoček, máme pro vás naši aplikaci Lens Scan!

A s perfektními dárky budou tyto Vánoce opravdu šťastné a veselé.