Letní festivaly jsou v plném proudu. Jaké brýle si vzít sebou? Co je letos v módě?! Se stále se měnícími trendy a styly slunečních brýlí to může být poněkud těžké. Proto jsme zde, jako obvykle, s průvodcem pěti nejlepších trendech festivalových brýlí všech dob. A věřte, že nebudete litovat, když si toto léto pořídíte některé z nich pro váš oblíbený festival.

Pohoda je letní hudební festival zasazený do prostředí staré letecké základny v Trenčíně na Slovensku. Díky své organizaci a hostům se Pohoda stala lákovou atrakcí pro tisíce lidí z celé Evropy! Dokonce i The Telegraph zařadil festival Pohoda na seznam nejlepších evropských letních hudebních festivalů! Využili jsme lákavé příležitosti a vyrazili jsme objevovat to nejzajímavější, co festival nabízí. Ale buďme upřímní – tolik zajímavých, krásných a stylových lidí se zúčastnilo tohoto ročníku festivalu! Bohužel ale nemáme možnost představit vám je všechny. Zde je pouze 5 z těch osob, do jejichž stylu jsme se jednoduše zamilovali!

Neznáme přesné modely slunečních brýlí, které měli daní lidé na festivalu na sobě, snažili jsme se ovšem najít tu nejlepší shodu s produkty na webových stránkách eyerim.

#1

Kulaté unisex sluneční brýle Ray-Ban RB2180 v černé barvě.

Sportovní jednoduchost ve své největší kráse! Kraťasy a crop top se stylovým průsvitným vzorem a volné černé šatičky spojené s pohodlnými teniskami vypadají na této slečně opravdu úžasně. Musíme uznat, že na této dívce by skvěle vypadalo jistě všechno. Jednoduchý styl má patrně v oblibě, protože si vybrala sluneční brýle, které jsou přesně takové – ryzí a jednoduché. Už takové máte ve svém šatníku? Ne?! Tak si je pořiďte co nejdříve na webových stránkách eyerim!

#2

Pánské černé sluneční brýle Wayfarer Ray-Ban Chris.

Uvolněný, pohodový, ale stylový. Týpek se fakt vyzná. Líbí se nám čistě bílé tričko, kraťasy a kecky Vans skombinované s černými brýlemi Ray-Ban. Festivalová nálada, neuvěřitelná hudba a skákací hrady? To je něco pro nás, co jiného člověk potřebuje? Možně další brýle od Ray-Ban, co? Tyto zrcadlové sluneční brýle jsou prostě nádherné!   

#3

Dámské černo-šedé sluneční brýle Dolce & Gabbana ve tvaru kočičích očí.

Tak tohle je prostě festivalová klasika! Holčičí a roztomilé, ale také odvážné a stylové. Navíc i perfektní barevná kombinace černé a bílé dělá tento look nápadný a překrásný. No není tato slečna rozkošná? Celý outfit je perfektně doplněn jednoduchými, ale výraznými slunečními brýlemi ve tvaru kočičích očí. Pokud vás zaujaly, na stránkách eyerim jsou takovýchto brýlí tuny!

#4

Oválné dámské sluneční brýle v černo-šedé barvě Vogue.

Černé šik tričko s průsvitným detailem, broskvové kalhoty, černý klobouk a bílé tenisky – úžasné festivalové kombo! Naty Kerny šarmantní jako nikdy dříve, že ano? Prohlédněte si tyto sluneční brýle, které si vybrala! Devadesátá léta jsou definitivně zpět a pár takovýchto kousků máme v naší kolekci, jako například tyto modré sluneční brýle Vogue nebo tyto futuristické od Miu Miu. Tak které budou ty vaše?

#5

Jednoliate čierne Polaroid slnečné okuliare pre mužov.

Cítit se dobře a uvolněně – o tom snad celý letní festival je, není to tak? A tento chlapík se naprosto trefil! Osobité bílé tričko, jednoduché černé kraťasy, pohodlné ponožky pro chladné noci a oblíbený pár tenisek. Jó a tyto neuvěřitelné brýle s jedním sklem! Tento kluk je naším favoritem, absolutní génius. Pokud máte také rádi tento styl brýlí, celou kolekci najdete tadyPánské sluneční brýle jsou vždy dobrým nápadem, ať už je kupujete pro sebe nebo pro svojí polovičku.  

#6 – Speciální zmínka

Dámské sluneční brýle stříbrno-šedé barvy Prada. Šedé/černé sluneční brýle Max&Co. pro dámy s jedním sklem.

A taky jsou naše oblíbená děvčata, díky nimž vznikl tento článek – naše silné kombo Maria se svým výjimečným módním vkusem & Andrea s úžasným fotografickým talentem. Maria má na sobě minimalistický overal se skvělými tenkými slunečními brýlemi ve tvaru kočičích očí. Andrea zvolila velmi populární kombinaci černé barvy a rifloviny doplněnou jednoduchými slunečními brýlemi Max&Co. Děvčata nejsou pouze moderní, také jsou velkými fanynkami kolekce eyerim, což určitě není jen tím, že v eyerim pracují! A upřímně, kdo by nebyl rád, kdyby měl tyto dvě v týmu, že?

Zbožňujeme všechny každoroční nové letní trendy ve světě slunečních brýlí a ani tento rok se jich nemůžeme nabažit! Pokud pořád sháníte nějakou inspirace, určitě nevynechejte tento žhavý článek a vsadíme se, že najdete ty nejlepší sluneční brýle, které jste kdy měli. Pořád váháte nad tím, který styl brýlí bude vypadat famózně právě na vašem typu obličeje? Potom si přečtěte náš průvodce tvary obličeje a ihned si objednejte svého favorita!