Vánoční kouzlo překvapení je dnes opravdu vzácné. Trefit se do vkusu, rozhodnout se pro vhodnou věc, stihnout to na čas a ještě i blízkých pod stromečkem překvapit - určitě už teď cítíte ten stres. S doplňkem jakým jsou brýle se na první pohled může zdát, že kouzlo překvapení není možné a s vaší přítelkyní, mámou, tátou nebo babičkou tu optiku prostě budete muset navštívit nebo si pod vánočním stromkem najdou tak akorát dárkový poukaz. A překvapení je najednou pryč! U nás to však může vypadat jinak.

Ať už hledáte právě ty sluneční brýle, po kterých celý rok touží vaše přítelkyně nebo se už nemůžete dívat na to, jak vaše babička mhouří při nedělním luštění křížovek a váš táta každé ráno cestou do práce opakuje jako lituje, že si stále nekoupil ty polarizované sluneční brýle, s námi dokážete najít to pravé pro každého rychle a jednoduše. A ještě to bude i překvápko!

Potřebujete akorát fotku osoby, pro kterou brýle hledáte a naše virtuální zrcadlo. Všechny sluneční a dioptrické brýle, které můžete přes naše virtuální zrcadlo vyzkoušet jsou označeny tímto symbolem virtual try on on eyerim . Vyberte si brýle, o kterých si myslíte, že by mohli vašemu blízkému slušet, nahrajte jeho fotografii a o zbytek se postará naše virtuální zrcadlo. Pokud si stále lámete hlavu nad správným výběrem, poraďte se se známými nebo dokonce s námi. Pošlete nám fotku a my se na ni s našim týmem podíváme 'očima odborníků'.

S virtuálním zrcadlem si ušetříte předvánoční stres a možná i takto zachráníte kouzlo Vánoc...

 

Babička nebo přítelkyně, děda nebo táta, bratr nebo mamča - ani jednoho z nich letos nebudete muset táhnout do optiky nebo na povánoční výprodeje. Na eyerim jsou vánoční slevy v plném proudu už teď a všechno co najdete u nás skladem máte do Vánoc 100% doma. No a jak vybrat ty pravé? S tím vám pomůže naše virtuální zrcadlo. A stres z nakupování je pryč!