Léto je v plném proudu a my jsme se zeptali našich vždy stylových a šik influencerek na jejich nejoblíbenější letní kousky. V předchozím příspěvku si vyzkoušeli náš nástroj Magic Mirror v reálu a podělili se o své zážitky. Ale teď se pojďme podívat na zoubek letním brýlím.

Florina Toma

Florina je realitní právničkou a občasnou cestovatelkou (se 34 zeměmi na svém seznamu!) v jednom. To je prostě multitasking! Ona, jako mnozí z nás, rozumí důležitosti skvělých brýlí (a to nejen pro fotky na svůj prvotřídní Instagramový profil).

Florina se toto léto zamilovala do nádherných slunečních brýlí Michael Kors Lugano. Tyto brýle jsou trendy a snadno se s nimi doplňují různé styly oblečení. Na fotkách níže vidíte názornou ukázku: Florina je skombinovala s jemnými letními šaty a vznikl z toho svěží ležérní look. Ale jak vidíte, brýle Michael Kors vypadají skvěle i se sportovním outfitem a koženou bundou.

Rumunská influencerka Florina Toma má na sobě sluneční brýle Michael Kors Lugano

Fanni Weisz

Fanni je maďarská modelka, infuencerka a vášnivá cestovatelka. Jak můžete vidět na jejím Instagramu, má vytříbený módní vkus. Je však také aktivistkou, která by si chtěla otevřít bar pro hluchoněmé osoby. Fanni vysvětluje důležitost znakového jazyka a radí, aby lidí, co slyší, dali hluchoněmým šanci je poznat blíže. Její projekty zahrnují otevření baru vedeného hluchými osobami. Hlavní myšlenkou je ukázat, že nejsou jiní než my.

Fanni nám prozradila, že její letošním favoritem jsou sluneční brýle Ray-Ban Hexagonal. Hexagonální model přísluší nejnovější kolekci Ray-Ban a perfektně sedí na srdčité obličeje (což je i případ Fanni). Modelka říká, že je nosí skoro každý den, jsou nadčasové a trendy, sedí ke každému outfitu, i k bikinám!

Maďarská influencerka a modelka Fanni Weisz má na sobě sluneční brýle Ray Ban Hexagonal Flat

Naty Kerny

Pokud nežijete v jeskyni, určitě si pamatujete Naty z mnoha našich předchozích příspěvků nebo ji znáte alespoň z jejího Instagramového profilu. Je neuvěřitelně fotogenická a někteří říkají, že má obličej Kim Kardashian. Přesto je Naty vášnivou cestovatelkou, milovnicí pejsků, modelkou a aktivistkou, která se snaží ukázat důležitost pomalé módy a také následuje ekologické trendy.

Jejími oblíbenými značkami brýlí jsou Dior a Prada. A jak sama řekla, byl to těžký úkol vybrat jen jeden model, ale vítězem se přeci jen stává… počkejte si… Prada. Zajímavé je, že Naty má dva podobné modely od značky Prada, které perfektně sedí k jejímu obličeji a dobře jí sedí na nose. „Jsou tak pohodlné, že je skoro ani necítím!“. Neutrální obroučky sedí ke každému (nejen) jejímu outfitu. Dají se snad považovat i za šperk, no ne?

Slovenská influencerka a modelka Naty Kerny má na sobě sluneční brýle Prada

Tak to bychom měli. Doufáme, že jste si náš článek užili a díky němu si pořídíte svůj stylový model slunečních brýlí. Pokud přemýšlíte, jaký druh slunečních brýlí vám bude sedět, přečtěte si našeho průvodce tvary obličejů. Potom pospíchejte na e-shop eyerim a ulovte si pro sebe nějaký kousek.