8. květen je velmi speciálním dnem. Oslavujeme všechny odvážné, silné, energické, dynamické a nebojácné ženy na světě a hlavně v našich životech. V životě každého z nás je určitě nějaká speciální žena: ať už rázná maminka, hodná babička, drahá polovička nebo vy sama – každá z vás si zaslouží oslavu. Tak se přidejte k nám v eyerim a oslavte s námi všechny podoby silné ženy.

Brýle jsou mocnější, než si nejspíš myslíte! Mohou vám dodat sebedůvěru a vašim outfitům extravagantní, tajemný nebo bláznivý nádech. Všechny ženy z eyerim se spojily a vybraly pro vás absolutní klenoty mezi brýlemi v rámci naší kolekce. S těmito kousky si budete připadat mocná.

„Jsem vděčná za to, že jsem žena. V minulém životě jsem asi musela udělat něco skvělého."

- Maya Angelou

Brýle typu cat-eye (tvaru kočičích očí)

Elegantní, nadčasové, perfektní pro každou ženu. Brýle typu cat-eye jsou skvělé, pokud chcete, aby se za vámi každý otáčel. Jsou pro vás obzvláště to pravé, pokud máte kulatý, oválný nebo srdčitý obličej.

Miniaturní brýle

Miniaturní brýle jsou teď na ulici to nejžhavější. Pořiďte si svůj kousek a buďte cool, stejně jako modelky a filmové hvězdy. Jsou perfektní pro kulatý a oválný typ obličeje.

Odvážné barvy a řetízky

Dodejte svému každodennímu stylu více barev a ukažte světu, kým skutečně jste! D&G, Persol, Chanel i Valentino – tento skvělý a praktický trend se těší oblibě všech. Mějte své brýle v bezpečí a vždy po ruce díky nádherným řetízkům a ukažte svoje já jako nikdy předtím
.

Nadměrně velké brýle

Přidejte ke své osobnosti trošku tajemna, stejně jako věčně půvabná Jackie O v 50. a 60. letech. Kulatý, oválný a srdčitý obličej bude s nadměrně velkými brýlemi vypadat báječně.

A pokud si nejste jistí, jaký tvar má právě váš obličej nebo obličej jiné významné ženy ve vašem životě, stačí se podívat na náš Průvodce tvary obličeje. Je to bomba.

 

Na oslavu tohoto významného dne jsme pro vás vybrali skutečný crème de la crème – prohlédněte si náš výběr nejžhavějších trendů v brýlích a vychutnejte si VŠECHNY MODELY SE SLEVOU 20 %. Jsme si víc než jisti, že si to zasloužíte. Kód: LADY20

No, a to je všechno. Všichni víme, že ženy jsou všemocné – jsou silné a velmi schopné, chytré, také občas tvrdohlavé, ale hlavně jsou hodné. A Mezinárodní den žen je perfektní možností jim toto všechno připomenout! Řekněte jim, jak si jich vážíte a jak skvělé jsou. My to určitě uděláme.