Asi jste si všimli, že Polaroid patří mezi značky, které máme už delší dobu rádi. No a s příchodem jejich zbrusu nové kolekce pro rok 2019 naše láska ještě zesílila. Kombinace odvážných a unikátních tvarů se svěžími pastelovými barvami – Polaroid vytvořil kolekci brýlí, která jde za hranice toho, co jsme doposud viděli. A nezapomeňme ani na patentovaná polarizovaná skla nabízející skvělou ochranu pro vaše oči.

Sluneční brýle

Nejnovější kolekce slunečních brýlí Polaroid nás má přimět dívat se na svět z jiné perspektivy. Barevné, letní a jako dělané proto, aby vám pomohly vymanit se z davu. Jste snílek s kreativní duší, který chce do nekonečna objevovat svět? Rádi vyjadřujete své já za pomocí módy? Tak potom si tuto kolekci zamilujete. Najdete zde klasiku, jako brýle cat-eye nebo pilotky, ale také více netradiční oválné, šestiúhelníkové nebo trojúhelníkové modely. Ať už je tedy váš styl nebo tvar obličeje jakýkoli, máte z čeho vybírat. A jako obvykle, poděkujete nám později.

Náš favorit: Pánské sluneční brýle

Osmiúhelníkové sluneční brýle

Kolekce brýlí Polaroid 2019, pánské osmiúhelníkové sluneční brýleOsmiúh-co? Ano, sluneční brýle s geometrickými tvary jsou tu pro lidi, kteří mají dost odvahy je nosit. Ale pokud vyzkoušíte tyto, zamilujete si je! Vyberte si z klasického černého nebo tří pestrobarevných provedení.

Pilotky

Kolekce brýlí Polaroid 2019, pánské sluneční brýle pilotkyKlasické pilotky, ty nikdy nevyjdou z módy. Pokud sháníte kousek, který s vámi prožijí skvělé chvíle v příštích několika letech, tyto sluneční brýle Polaroid jsou pro vás jako dělané.

Náš favorit: Dámské sluneční brýle

Trojúhelníkové sluneční brýle

 

Kolekce brýlí Polaroid 2019, dámské trojúhelníkové sluneční brýlePojďme začít s něčím elegantním a svěžím – to jsou trojúhelníkové sluneční brýle. Vyberte si z černého, fialového nebo modrého provedení a ukažte na ulici, jaké zbraně máte v záloze. Tyto sluneční brýle jsou tak osobité, že se za vámi budou lidé s úžasem otáčet.

Vintage sluneční brýle cat-eye

Kolekce brýlí Polaroid 2019, dámské vintage sluneční brýle cat-eyeVzdejme poctu skvělým femmes fatales z 50. a 60. let s těmito slunečními brýlemi Polaroid. Pokud chcete zaválet se sexy retro outfitem, jsou tyhle brýle to, co hledáte. A protože jsou brýle cat-eye jedním z největších trendů sezóny, nemusíte se bát, pokud není Vintage zrovna váš šálek kávy! S touto kolekcí Polaroid pro jaro/léto budete mít opravdu z čeho vybírat – také si prohlédněte tyto nebo tyto sluneční brýle cat-eye.

Malé kulaté brýle

Kolekce brýlí Polaroid 2019, dámské mini kulaté sluneční brýleJe to vůbec možné, nosit brýle s kulatými obroučkami a nevypadat při tom až moc jako Ozzy Osbourne? Ano, je to možné. Polaroid vybral to nejlepší z trendů mini slunečních brýlí a skombinoval to se svým vlastním autentickým smyslem pro design. Toto je výsledek. A my si ho zamilovali.

Dioptrické brýle

Dioptrické brýle Polaroid představují úzké ocelové obroučky, které jsou tak lehké a pohodlné, že si ani neuvědomíte, že je máte na nose. Kromě toho jsme na scéně dioptrických brýlí snad neviděli modely, které by byly tak nové a svěží jako právě tyto – s jemnými, ale přece jen výraznými barvami a jedinečným designem. Opět najdete něco pro každý tvar obličeje. Tyto nové dioptrické brýle Polaroid jsou dostupné jako pilotky, nebo s kulatými, hranatými či karavanovými obroučkami. A my si je chceme pořídit všechny. Ups?

Náš favorit: Pánské dioptrické brýle

Dioptrické pilotky

Kolekce brýlí Polaroid 2019, pánské dioptrické brýle pilotkyAno, dioptrické brýle ve stylu pilotky už jsou také v kurzu! Tyto mají mírně hranatý tvar (což osvěžuje klasický design) – budete s nimi vypadat neuvěřitelně elegantně. A co víc – jsou tak lehké, že si jich ani nevšimnete.

Kulaté dioptrické brýle

Kolekce brýlí Polaroid 2019, pánské kulaté dioptrické brýleA teď něco více osobitého – to, čeho si jistě na těchto dioptrických brýlích Polaroid nejde nevšimnout, je jejich odvážná barevnost. Jsou k dostání v černé, modré nebo červené barvě. Tyto brýle jsou prohlášením samy o sobě.

Hranaté dioptrické brýle

Kolekce brýlí Polaroid 2019, pánské hranaté dioptrické brýleTento model má tenké obroučky z nerezové oceli a tradiční hranatý tvar. Jelikož patří do pánské kolekce dioptrických brýlí Polaroid, seženete je v modré nebo červené barvě. Jak vždycky říkáme – pro každého je tam někde perfektní model slunečních brýlí.

Náš favorit: Dámské dioptrické brýle

Dioptrické brýle Browline

Kolekce brýlí Polaroid 2019, dámské dioptrické brýle browlineDámy, udělejte si radost. Tyto dioptrické brýle browline kombinují barvy jako černou, růžovou a šedou s jemným zlatým lemem, a to z nich dělá decentní a krásný doplněk k vašemu outfitu.

Dioptrické brýle cat-eye

Kolekce brýlí Polaroid 2019, dámské dioptrické brýle cat-eyeUhodli jste: trend jménem cat-eye už přišel i mezi dioptrické brýle. Tvar kočičích očí není v případě dioptrických brýlí až tak nápadný, proto je můžete nosit 24/7 – jako třeba tento model. A viděli jste je v třešňové barvě?! Chceme je! Hned.

Kulaté dioptrické brýle

Kolekce brýlí Polaroid 2019, dámské kulaté dioptrické brýleLehké a krásné ve svém jemném pastelovém zbarvení – tyto dioptrické brýle Polaroid jsou jako sen. Navíc jsou díky svým ultra lehkým obroučkám tak příjemné na nošení – a od vašeho krásného obličeje neodvedou tolik pozornosti.

Ok, už je asi čas, abychom vás přestali nudit se svou láskou a zalíbením ke značce Polaroid. Zde je nesmělý návrh: teď, když jste si přečetli veškeré informace o této kolekci, pojďme se jí podívat pořádně na zoubek a zjistit, co že to nabízí, co myslíte? A pokud se vám budou modely líbit – říká se, že v e-shopu eyerim je těchto cool (slunečních) brýlí plno.