Celé to obvykle začíná tím, že vás doktor informuje o zhoršujícím se stavu zraku, předepsáním dioptrických brýlí a v některých případech i kapek do očí, které mají zabraňovat suchým očím. Po odchodu si však sebe představíte, jak vcházíte do nejbližší optiky a za přítomnosti ostatních netrpělivých zákazníků ztrácíte drahocený čas zkoušením nepřeberného množství dioptrických brýlí. Sladkou tečkou pak pak už budou „pouhé“ 2 týdny čekání než si brýle, které jste si z nouze vybrali, budou vyrobeny a připraveny k vyzvednutí. Zní Vám to jako idylka? Nám také né. Přitom stačí navštívit eyerim e-shop a nakoupit si z pohodlí domova.

Proč nakupovat dioptrické brýle online?

Proč nakupovat dioptrické brýle online Výhody online nakupování dioptrických brýlí Výhody online nakupování dioptrických brýlí, dioptrické brýle Marc Jacobs dostupné na eyerim Výhody online nakupování dioptrických brýlí, dioptrické brýle Prada dostupné na eyerim, eyerim flatlay

Proč eyerim: 

• poskytuje poštovné zdarma do všech evropských zemí
• má nejlepší ceny trendy slunečních, dioptrických a sportovních brýlí
• má ve své nabídce více než 100 světových značek brýlí
• každý si vybere ze slunečních, dioptrických nebo lyžařských brýlí padnoucích pro něj, pro ni, celou rodinu, nebo dokonce i děti
• nabízí možnost si prostřednictvím online nástroje Magic Mirror, a za použití mobilního telefonu či webkamery, vyzkoušet stovky modelů brýlí
• má úžasný, profesionální a nejvíce přátelský zákaznický servis

Výhody online nakupování dioptrických brýlí, dioptrické brýle Marc Jacobs dostupné na eyerim

Ale pamatujte...

Nezáleží na tom, kde se právě vy rozhodnete po přečtení tohoto článku nakoupit své dioptrické brýle, ale i tak bychom rádi shrnuli několik důležitých skutečností:
- Pro své nové dioptrické brýle potřebujete předpis, který Vám vystaví oční lékař či vybraný optometrista. Po důkladném vyšetření obdržíte kopii předpisu na brýle, které si pak můžete zakoupit v internetovém obchodě či kamenné prodejně.
- Vašeho očního lékaře byste měli navštěvovat alespoň 1x ročně. Nemusí to být vždy pouze kvůli předpisu. Vzhledem k existenci velkého množství očních vad, které se nemusí zcela projevit, je důležitá i pravidelná kontrola očí. Myslete na své zdraví!

Výhody online nakupování dioptrických brýlí, dioptrické brýle Prada dostupné na eyerim, eyerim flatlay

Konec konců - rozhodnutí je na vás. Máte-li rádi kamenné prodejny, tak dobře pro vás. Jsme však na vás právem hrdí, pokud si plánujete své dioptrické brýle nakoupit přes internet. Ať už se rozhodnete jakkoliv, tak nezapomínejte - 1) utrácejte své peníze rozumně a 2) vyberte si dioptrické brýle, se kterými budete 100% spokojeni. A co víc.. eyerim splňuje oba tyto body. Hodně štěstí s výběrem!