Pokud patříte mezi ty, kteří neustále řeší střídání slunečních a dioptrických brýlí, je čas to změnit a dopřát si praktické pohodlí a styl v jednom. Slyšeli jste už o slunečních dioptriích?

Ano, všichni milujeme slunce, ale bohužel je prokázáno, že jeho paprsky škodí nejen kůži, ale především našemu zraku. V předchozím článku jsme diskutovali o problémech, které způsobuje nedostatečná ochrana očí před silným UV zářením - vyhněte se podráždění, zarudnutí, slzení, zánětu rohovky, spojivek a mnoha dalším problémům díky praktické pomůcce, která je stylová a účinná - slunečním dioptrickým brýlím!

Co jsou sluneční dioptrie?

Sluneční dioptrie jsou v podstatě klasické sluneční brýle vybavené dioptrickými skly. Tyto brýle kombinují korekci zraku s potřebou chránit oči před škodlivými UV paprsky. Mnoho lidí, kteří potřebují dioptrické brýle pro běžné nošení, si často nedokáží představit, jak by si užili letní slunce bez toho, že by museli volit mezi ostrým viděním a ochranou očí. Sluneční dioptrie jsou proto ideálním řešením.

Pro koho jsou sluneční dioptrie vhodné?

Odpověď je jednoduchá - sluneční dioptrie jsou vhodné pro všechny, kteří potřebují korigovat zrak a zároveň chtějí chránit své oči před sluncem. Ať už máte krátkozrakost, dalekozrakost nebo astigmatismus, dioptrické sluneční brýle jsou skvělým řešením. Jsou také vhodné pro lidi, kteří tráví hodně času venku a chtějí chránit své oči před dlouhodobým poškozením způsobeným UV zářením.

Výhody a nevýhody dioptrických slunečních brýlí

Mezi hlavní výhody dioptrických slunečních brýlí patří kombinace ostrého vidění a ochrany očí. Není potřeba neustále střídat dioptrické a sluneční brýle, což výrazně zjednodušuje život. Toto je obzvlášť skvělé pro lidi, kteří aktivně tráví čas venku.

Navíc si můžete vybrat z široké nabídky stylů a barev, aby nové brýle přesně odpovídaly vašemu vkusu. Na eyerim najdete široký výběr rámů od světových značek, stejně jako naše vlastní kolekce OiO a Kohe od eyerim.

Pokud jde o nevýhody, některým lidem mohou dioptrické sluneční brýle připadat jako mírně dražší investice ve srovnání se standardními brýlemi. Opak je však pravdou - místo dvou párů brýlí (dioptrických a slunečních) potřebujete pouze jedny!

A kolik tedy takové brýle stojí? Na eyerim nabízíme vylepšení brýlí dioptrickými slunečními skly za 590 Kč

Jak vybrat vhodné sluneční dioptrické brýle?

Výběr správných dioptrických slunečních brýlí může být náročný. Nicméně s naším intuitivním procesem na eyerim.cz je to jednoduché! Z naší široké nabídky si můžete vybrat jakékoli dioptrické nebo sluneční rámy, které pak můžete vylepšit dioptrickými slunečními skly od optického giganta EssilorLuxottica.

*Před nákupem brýlí obsahujících dioptrie vám doporučujeme navštívit očního lékaře, aby byly vaše údaje co nejaktuálnější. Tyto informace poté můžete zadat/nahrát do našeho online formuláře při nákupu brýlí.

Sluneční dioptrie jsou praktickým a stylovým řešením pro každého, kdo chce ostrý zrak a zároveň 100 % ochranu před sluncem. Zasloužíte si mít vše v jednom - komfort, ochranu a styl. Tak neváhejte, klikněte na eyerim.cz a objevte možnosti, které vám přinášejí dioptrické sluneční brýle!