Hledáte nejnovější módní doplněk? V letošním roce se na seznam nejlepších trendů oficiáln vrátil oživený retro řetízek na brýle. Tento super cool trend je nejen módní, ale také naprosto praktický a funkční!

Nějakou dobu byly řetízky na brýle výhradně záležitostí našich babiček, ale nyní se tento retro styl dočkal zaslouženého módního návratu a řetízky se oficiálně změnily z nudné funkční věci na ultrastylový trend. eyerim to samozřejmě ví, a proto vám přinášíme 9 exkluzivních námi navržených řetízků.

Zdají se vám vaše oblíbené sluneční brýle nebo brýle trochu nudné? Naše řetízky tento problém vyřeší a určitě vám dodají šmrnc. Naši návrháři použili jemné kovy, perly a barevné plasty, které vaše brýle skutečně rozzáří.

JEMNÝ KOV

Elegantní jednoduchost je vždy na úrovni. Své brýle nebo sluneční brýle můžete chtít ozdobit jemným řetízkem buď ve stříbrné, černé, nebo zlaté barvě. Dodá vám to jemný kovový nádech.

eyerim řetízky na brýle

ELEGANTNÍ PERLY

Jak by řekla Coco Chanel, klasickou a nadčasovou perlami perlovými řetízky prostě nic nezkazíte. A my nemůžeme než souhlasit!

eyerim řetízky na brýle

PRO MILOVNÍKY SPORTU

Tyto sportovní řetízky dodají vašim brýlím jedinečný, ale mnohem decentnější nádech. Vyberte si barvu, která při hře nejlépe vynikne.

eyerim řetízky na brýle

FUNKY PLAST

Dodejte svému každodennímu stylu trochu barvy. Jiný den, jiná barva, jiné vy!

eyerim řetízky na brýle

A co je nejlepší? Tento stylový a praktický trendy doplněk můžete přidat do svého nákupního košíku ke každým brýlím z eyerim.com! Tak proč si nezamilovat nejnovější trend a nepřipojit se k těm, kdo nosí řetízky na brýle? Stejně jako my už nikdy neztratíte své sluneční brýle (ani styl).