Připravená na okázalý příchod?

Hailey Bieber, pětadvacetiletá modelka a influencerka rozhodně ví něco o módě a doplňcích. Ať už je ve večerní róbě na červeném koberci nebo v teplákové soupravě před kavárnou, tato žena byla nesčetněkrát vychvalována v outfitech, které působí dokonale sladěně – a její neuvěřitelná sbírka kabelek, bot a slunečních brýlí s tím věru má co do činění. A tak je více než logické, že se Bieber rozhodla pustit do navrhování a uvedla na trh novou kolekci slunečních a dioptrických brýlí s Vogue Eyewear.

S novými provedeními klasických modelů chtěla Hailey předvést kolekci, která by nabízela něco pro každého. Chtěla zůstat věrná některým klasickým modelům, které Vogue Eyewear vyrábí a ponechat tak ten „skutečně nóbl“ pocit. U některých povrchových úprav se zaměřila na to, k čemu inklinuje její vlastní osobní styl. V této kolekci Hailey použila mix inspirací, časových období a tvarů, které sama milovala a přepracovala je.

A udělala to opravdu mimořádně dobře! S těmito brýlemi budete svou vlastní múzou, která jako by byla stvořena pro světla reflektorů. Nikdy se nebojte udělat něco odvážného a ukažte svoji vášeň pro módu stejně jako Hailey. Celou kolekci najete nyní na eyerim!