V tento pátek většinou hodně lidí dostalo volno z práce, které hned využili na vánoční nákupy, až se z Black Friday stal (neoficiální, ale přeci jen) začátek vánoční nákupní sezóny. Dnes mají speciální nabídky na Black Friday v zemích po celém světě a eyerim není výjimkou!

Blacky Friday eyerim

Historie

Ve snaze naplno zahájit vánoční sezónu začali prodejci po celých Spojených státech nabízet na Black Friday slevy. Pojem Black Friday (nebo teda „černý pátek“) se poprvé použil v roce 1961 a postupně se stával známějším, až dokud se v roce 2005 stal poprvé nejrušnějším nákupním dnem roku. Lidé využili svůj den volna na slevy, a v obrovském množství navštěvovali své oblíbené obchody.   

Slyšeli jste někdy ty šílené příběhy o divokých, nekontrolovatelných skupinách lidí na nákupech? To je prostě Black Friday v Americe. Mnoho obchodů otvírá už v předvečer tohoto „svátku“ a lidé hned po večeři tvoří před dveřmi obchodů nekonečné řady. Toto často způsobuje naprostý chaos, protože skupiny poblázněných (a v 12 % případech i opilých) lidí jsou schopné se o ty nejlepší nabídky i pobít. 

eyerim explains the history of Black Friday shopping and its amazing discounts.

Zaujímavosti 

• Název „Black Friday“ údajně pochází z pojmu „černá čísla“, která na rozdíl od červených (minusových) čísel znamenají pro prodejce zisk. 

• Nejlepší slevy většinou bývají na hračky, zato například šperky se na Black Friday vyplatí kupovat nejméně. #tipyodeyerim 

• V USA za posledních 10 let Black Friday způsobil sedm úmrtí a 98 zranění. Ještěže se dá nakupovat i online, že? 

• Black Friday jak ho známe se neustále mění a vyvíjí: už není omezen jen na ten jeden pátek. V Americe se obchody často otevírají už ve čtvrtek večer, ale některé firmy své nabídky protáhnou na celý víkend, někdy ještě déle.   

Black Friday eyerim

Co si pro vás eyerim nachystal letos? 

My v eyerim milujeme styl – a co je stylovějšího než nestárnoucí černá barva? Teď je černá barva zpět, a vy si můžete Black Friday na eyerim pořádně užít! Je to ideální období k tomu, abyste sobě a svým blízkým dopřáli stylové brýle nejvyšší kvality, ale s úžasnými slevami až 50 %!  

Každý týden odhalíme jednu z našich speciálních nabídek. Tady je první z nich:    

SLEVA 15 % NA SLUNEČNÍ BRÝLE   

Vylepšete svůj styl, získejte 100% UV ochranu pro své oči nebo objevujte trendy a zároveň cenově dostupné produkty z nové eyerim collection. Díky kterémukoliv modelu našich slunečních brýlí se ocitnete v záři reflektorů, teď se slevou 15 %!  

Kód: BF15SUN  

*Platí pro jakýkoli model slunečních brýlí na webových stránkách.  

Black Friday eyerim

NAKUPUJTE NYNÍ  

Tady je druhá z nich:

30% SLEVA NA OBRUBY + ČOČKY

Certifikované, mimořádně odolné čočky s UV filtry a řadou dalších vylepšení? Trendy obrub s nepřehlédnutelným stylem? Kupte si obruby společně s čočkami a získejte slevu 30 % na obojí!

Kód: BF30EYE

*Platí na všechny dioptrické brýle s čočkami kromě eyerim collection.

Black Friday eyerim

NAKUPUJTE NYNÍ  

Tady je třetí z nich:

KUPTE 2 PRODUKTY Z EYERIM COLLECTION A DRUHÝ Z NICH MÁTE SE SLEVOU 50 %

Objevte skvělou kvalitu a styl našich slunečních a dioptrických brýlí z eyerim collection. Pouze nyní: kupte si 2 produkty z eyerim collection a na druhý z nich získejte slevu 50 %!

Kód: BF50EYC

*Platí na jakékoli dioptrické brýle, počítačové brýle nebo sluneční brýle z eyerim collection.

NAKUPUJTE NYNÍ  

Sledujte nás, další nabídku odhalíme už brzy!   

Soutěž!

A to není všechno! Co by to byl za Black Friday bez pořádné soutěže? Vyfoťte se v libovolných brýlích zakoupených na stránce eyerim. V období od 4. 11. do 25. 11. přidejte tuto fotku na Instagram, označte @eyerim.eyewear a použijte hashtag #eyerimBF. Výherce získá voucher v hodnotě 100 € na nákup brýlí dle vlastního výběru! Hodně štěstí :)

Pojďme se společně podívat na svět jinak. 

Black Friday eyerim