Právě jste navštívili svého oftalmologa, který vám předepsal dioptrické brýle. Pokud se rozhodujete, kde je koupit, přečtěte si o výhodách nákupu dioptrických brýlí online.

Pokud jste si zvolili možnost nakupovat online, blahopřejeme k vaší skvělé volbě. Nedělejte si starosti, nakupování dioptrických brýlí online je opravdu snadné, stačí vyplnit dioptrické údaje z Vašeho předpisu a vybrat rámeček, který se vám líbí a hodí. Samozřejmě, náš moudrý zákaznický servis vám také ochotně pomůže s vyplněním nebo i s výběrem vhodného rámečku.

Mám vybrán rámeček, co teď?

Jako první uvidíte výběr typu čoček. Při objednávce na eyerim máte tři možnosti:

jednoohniskové čočky (určené pro korekci krátkozrakosti nebo dalekozrakosti)
multifokální / progresivní čočky (korigují blízkozrakost i dalekozrakosti najednou, umožňují vám jasně vidět do všech vzdáleností - tyto čočky jsou k dispozici pouze pro modely z eyerim collection)
módní čočky bez dioptrií (jsou čiré a bez dioptrií pro korekci zraku)

eyerim collection model ANDREA, dioptrické brýle, online nákup, eyerim

V dalším kroku vyplníte online předpis, do kterého zadáte vaše dioptrické údaje (dioptrii, cylindr, osu cylindru) a vzdálenost zornic (PD). Zmíněné PD možná na vašem předpisu od očního lékaře chybí, ale nebojte se, máme pokyny, jak si změřit PD doma.

Vylepšení dioptrických čoček

Na eyerim našim zákazníkům poskytujeme ty nejlepší prémiové čočky. Jsou hydrofobní, odolné vůči šmouhám a poškrábání, mají antireflexní vrstvu a 100% UV filtr. Na základě detailů dioptrií a vybraného rámu pak upravíme čočky z eyerim collection na požadovanou (nejvhodnější) tloušťku; u jiných značek si sami vyberete tloušťku dioptrických čoček. Poskytujeme vám také možnost vaše dioptrické čočky vylepšit pomocí různých dalších úprav.

dioptrické brýle Versace, eyerim, online nákup, eyerim blog, brýle pro ženy, brýle pro muže

Například, v nabídce máme ochrannou vrstvu proti modrému světlu, která vaše oči chrání před škodlivým světelným zářením z displejů digitálních zařízení, jako smartfony, počítače nebo televize. Modré světlo vás může nepříznivě ovlivnit a způsobit vám bolesti hlavy a očí, rozmazané vidění nebo dokonce nespavost. Pokud jste jedním z těch šťastlivců, kteří nepotřebují dioptrické brýle, ale denně pracujete s počítačem, stačí si vybrat brýle bez předpisu a přidat pouze vrstvu proti modrému světlu.

Pokud trávíte většinu času venku, sluneční dioptrické brýle jsou pro vás dobrou volbou. Sluneční dioptrické brýle kombinují funkce dioptrických a slunečních brýlí, tedy korekce zraku a ochranu proti UV záření. Sluneční dioptrie jsou k dispozici ve třech barvách - šedá, hnědá a zelená.

Mnoho lidí si může mýlit sluneční dioptrie s fotochromními čočkami. Fotochromní čočky jsou přizpůsobivé a mají schopnost samočinného tónování. Na  přímém (slunečním) světle tmavnou a v interiérech jsou opět průhledné. Tyto čočky jsou vhodné pro ty, kteří jsou unaveni neustále měnit sluneční brýle za ty dioptrické. Nabízíme je ve dvou barvách, šedé a hnědé.

Nabízíme také polarizační úpravu, která poskytuje dodatečnou ochranu proti oslepujícím odrazům z různých povrchů, jako jsou silnice, voda nebo sníh. Polarizované brýle (nebo čočky) jsou ideální volbou pro řidiče nebo také sportovce. Máme je k dispozici ve třech barvách - šedá, hnědá a zelená.

polarizované dioptrické brýle, polarizace, eyerim, dioptrické brýle, online nákup, eyerim blog

Jako poslední vylepšení čoček z eyerim collection vám představíme zrcadlové čočky. Stylové dioptrické brýle? Není problem. Přidejte zrcadlovou vrstvu, která okoření jakýkoli outfit a poskytne vám větší ochranu, protože čočky jsou tmavší a odrážejí více světla. Zrcadlové čočky jsou k dispozici v pěti barevných variantách - stříbrná, zlatá, zelená, modrá a červená.

Když si budete dioptrické čočky vybírat, udělejte si čas, koneckonců je to o vašem zdraví. Čočky musí být v nejlepší kvalitě, aby poskytovaly dostatečnou ochranu a korekci vašeho zraku, a to je přesně to, co najdete v eyerim e-shopu. Ať už to budou designérské značkové brýle nebo dostupné rámečky z naší vlastní eyerim collection.