Celé to začíná tím, že pociťujete, jak se vám zhoršil zrak. Po návštěvě očního lékaře si pravděpodobně odnesete domů předpis na dioptrické brýle, případně kapky do očí. Ale co teď? Můžete jít do nejbližší optiky, spolehnout se na limitovaný výběr a zejména – smířit se s tím, že za nové brýle (které vám často přijdou do optiky za několik týdnů) zaplatíte stovky eur.

Pravdou ale je, že se to všechno dá udělat i mnohem snazší! Stačí zajít na eyerim  a nakoupit si certifikované brýle tam! Jednoduše, pohodlně, rychle a hlavně mnohem levněji.

Proč si vybrat eyerim? Zde je hned 5 důvodů

Nakupovat brýle online může být levnější i o více než 50 %

Brýle na eyerim stojí často jen polovinu ceny stejných brýlí v kamenné optice. U dioptrických brýlí a čoček se tento rozdíl ještě zvětšuje. Má to svůj důvod. V kamenné optice musí být v ceně brýlí započítány i náklady na pronájem obchodních prostor v centru města, energie, distributoři, více zaměstnanců atd.

My prodáváme stovky brýlí denně ve 12 zemích. Brýle odebíráme přímo od světových značek, nepotřebujeme zprostředkovatele a vy tak nemusíte platit nic navíc. Certifikované dioprické čočky zabrušujeme přímo v naší vlastní laboratoři, což šetří čas i náklady.

Je to jednoduché a brýle si můžete vyzkoušet přímo online

Vyzkoušet brýle online? Ano, dá se to! Jednoduše si vyberte na eyerim brýle a v pravém horním rohu klikněte na ikonku “Virtuální vyzkoušení”. Princip je stejný jako používání filtrů na Facebooku či Instagramu. Je to nejen praktické, ale také zábavné a na závěr můžete své fotky sdílet s přáteli či rodinou, kteří vám mohou při výběru poradit.

Téma brýlí působí často zbytečně komplikovaně. Myopie, cylindr, astigmatismus… Náš nový konfigurátor vás bude celým nákupem provázet a všechny cizí výrazy vám jasně vysvětlí. Pokud byste i neuměli vyplnit svůj předpis od doktora, stačí nám ho poslat vyfocený a vše uděláme za vás.

A když už si své vysněné brýle na eyerim objednáte, nejlepší je, že nemusíte vyjít z domu, nikde nečekáte a kurýr vám brýle donese zadarmo až před dveře.

Online nakupování, eshop, brýle, levné, garance vrácení peněz, eyerim collection, blog

Obrovský výběr

Nejsme limitováni prostorem prodejny, proto si u nás můžete pohodlně vybrat z tisíců modelů. Vsaďte na kvalitu a styl našich vlastních kolekcí OiO by eyerim a Kohé by eyerim, které vás svojí bezkonkurenční cenou dostanou. Vybrat si můžete také z více než 80 světových značek brýlí, jako například Ray-Ban, Polaroid, Carrera, Oakley, GUESS, Prada, Versace, Dior a mnoho jiných. Ať už hledáte sluneční brýle, dioptrické brýle, sportovní či dokonce dětské brýle, u nás si na své přijde každý.

Originální a certifikované modely

Nemusíte se bát, že by vám po objednání brýlí od nás nepřišly originální modely i s příslušenstvím jako pouzdro a čistící hadřík. Eyerim je totiž autorizovaným prodejcem značkových brýlí a zároveň certifikovanou online oční optikou. Vaše dioptrické brýle obsahují certifikované eyerim vision čočky od Essilor Group  - jednoho z předních světových výrobců korekčních brýlových čoček.

Vrácení do 30 dnů, poštovné zdarma a profesionální zákaznický servis

Pokud se vám nové brýle nebudou líbit, jednoduše nám je pošlete zpátky. Nemusíte nám nic vysvětlovat. Ze zákona jsme povinni dát vám na rozmyšlenou 14 dní, ale my vám dáme i 30. Jen si je v klidu vyzkoušejte a uvidíte... doslova. Pokud byste měli před, během či po nákupu jakékoli dotazy, náš zákaznický servis je tu pro vás [email protected]

eyerim způsobil revoluci v nakupování brýlí a nadále se snažíme celý trh posunout vpřed. Chceme, abyste sami zjistili, jak jednoduché je dioptrické a sluneční brýle nakupovat online. Věříme, že každý si zaslouží vidět bez problémů a za dostupnější cenu.

Chcete věděť, jak nakupování na eyerim dopadlo po hodnocení od Modio.cz? Přečtete si kompletní recenzi na naši online oční optiku TADY!