Dlouhoočekávaná novinka je konečně tady! eyerim toto léto představuje svoji vlastní novou kolekci slunečních a dioptrických brýlí. Celá škála trendy barev, množství kvalitních rámů a nepřekonatelné ceny – to vše přichází pod názvem OiO by eyerim! Vyber si, kým chceš dnes být…

Barvy, které nenudí ✨

Vnes do svého každodenního stylu trochu barev. Modré? Žluté? Hnědé? Černé? OiO nabízí spoustu barevných rámů a čoček – vyber si ty nej a tvůj outfit bude vždy zábava!

OiO by eyerim

Udržitelná volba ♻️

Osud naší planety nám není jedno, proto se v kolekci OiO by eyerim nacházejí udržitelné modely brýlí, které nabízejí ekologičtější alternativu s omezeným používáním plastů. Rámy jsou ze 45 % vyrobeny z materiálů na přírodní bázi, což snižuje spotřebu fosilních materiálů a emise CO2. Při výrobě modelů byl použit materiál G850, který nahrazuje změkčovadla na bázi ftalátů organickými přísadami, čímž přispívá k čistší atmosféře, vodě a půdě.

Na tvém rozhodnutí záleží. Zvol si modely z bio materiálu, a tím i zodpovědný styl.

OiO by eyerim

Blue light ochrana

Trávíš dlouhé hodiny před monitorem? Červené oči, bolesti hlavy, špatný spánek a nesoustředěnost máš na denním pořádku? Nemusíš přestávat. Nasaď si OiO brýle na počítač a pojď naplno! Filtrují až 35 % potenciálně škodlivého modrého světla, které září z obrazovek. Vybrat si navíc můžeš variantu s dioptriemi nebo bez!

OiO by eyerim

Objev brýle, které si na nic nehrají. Přesně jako ty! Ukaž svůj styl s OiO by eyerim slunečními brýlemi nebo dioptrickými brýlemi od 700 Kč!